Custom ROM Samsung Galaxy A10s Custom ROM nasıl atılır?

Stok 10 kalıyor o zaman geriye.

Hocam bu cihazı Samsung bile unutmuş olabilir. Dediğim gibi stock ROM'da bile kasıyor zaten. Android 10'a dönsün. Root atıp gereksiz uygulamaları kaldırsın. TWRP kursun. En fazla bunları yapabiliyor cihazda. TWRP bile bazen hatalı çalışıyor siz düşünün resmi TWRP bile yok. Bence hatta ellemesin cihazı kaderine razı gelsin. Son zamanlarda çünkü play integrity sorunu çözemedim ben. Onunla uğraşma derdi var bir de. Bence hiç elleme orijinal kalsın.

Bu da brick olma riskini yükselttiği anlamına geliyor, doğru mu?

Yani teknik olarak haklısınız. Bugüne kadar ben birçok kez bu cihaza TWRP indirdim. En fazla işletim sistemi silindi. Onun dışında daha brick olmadı. Şu an zaten ben bu telefonu kullanmıyorum. GM9 Pro'ya geçtim.

O telefon J5 2016'dan daha yavaş vallahi. J1'den sonra Samsung'un yaptığı en kötü telefon olabilir. Shizuku ve Canta ile ne varsa silin.
Android 7.1.2 bile bunu zorla kaldırır. J1'den sonraki en kötü telefon değil daha J2, J4, J6 diye gidiyor. Gerçi hepsi aynı şey.

O cihazlar işini yapıyordu. Samsung Ace, Young vb. de öyle. J1 ve A10S işini yapmıyor.
Yok benim kullanmadıım J serisinde sadece Core'lar kaldı gerçekten hepsi birbirinden kötü. A serisinde ise en kötüsü A0 ve A10 serisi. A17 bile fiyatını benim gözümde hak etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…