Thanos
Üstün
Samsung'un tek aşkı s-AMOLED galiba, tüm telefonlarında var neredeyse![]()
A23 modelinede aynı AMOLED aşkı olsaydı keşke.
Samsung'un tek aşkı s-AMOLED galiba, tüm telefonlarında var neredeyse![]()
Sizin A23 mu?
Hocam tuletici hakem heyetiyle cozersiniz misli ile degisim olayi vardi bunu arastirin. Samsung'a mesaj atin durumu bildirin belki size daha ust model A54-55 falan verirler.Evet ama şu an serviste bdh bilişimin rezilliği ile uğraşıyorum ikinci kez ürün serviste baktım yine hafife alıyorlar forumda konusunu açacağım yıllardır MSI ASUS iPhone Gigabyte türlü türlü markanın servisi ile uğraştım ama ben böyle lakayıt üslup bozukluğu olan ve en önemlisi kendi hatalarını tüketiciye yıkmaya çalışanınıda ilk kez gördüm.
Hocam tuletici hakem heyetiyle cozersiniz misli ile degisim olayi vardi bunu arastirin. Samsung'a mesaj atin durumu bildirin belki size daha ust model A54-55 falan verirler.
Hocam tuletici hakem heyetiyle cozersiniz misli ile degisim olayi vardi bunu arastirin. Samsung'a mesaj atin durumu bildirin belki size daha ust model A54-55 falan verirler.
Cok uzuldum bu duruma cidden isin icinden cikilmayacak gibi samsungla. En iyisi Tuketici hakem heyetiyle cozmeniz olacaktir. Konu acin bence bilen arkadaslar size yardimci olacaktir.Samsung ile iletişime geçmedimmi sandınız hocam en son değişim için ilgili birimlere talebinizi ilettik değerlendiriyoruz dediler sonra beni başka bir beyefendi aradı ben devraldım dedi sorununuzu o arama o arama adam çözüm haricinde her şeyi yaptı bana haklarımdan bahsetti adamada bağırıyorum sesimi yükseltiyorum hakaret etmeden ben bu adamlara normalde düzgünce kağıtta değişim istiyorum diye anlattım cihazın şarj aletinin yanmasından tut şarj soketine kadar arızalıydı bu cihaz ulan koskoca kurumsal firmasınız yılda kaç trilyonlar kazanıyorlar ama bu kadar problem çıkaran cihazın problemini kabul edip değişim yapmak yerine herif cihazınız onarım gördüğü için değişim talebinizi alamıyoruz diyor benmi dedim arkadaşım onarım yapın diye hem suçlular hem güçlü.
Cok uzuldum bu duruma cidden isin icinden cikilmayacak gibi Samsung'la. En iyisi tuketici hakem heyetiyle cozmeniz olacaktir. Konu acin bence bilen arkadaşlar size yardimci olacaktir.
Hocam 3 yildir kullaniyorum A71 bir kere bozulmamisti. Daha yeni yeni sorunlar cikiyor fakat telefonu bir cok kez sert zemine dusurmemden kaynakli. Ayrica Android icin samsung harici cihaz onermiyorum. Bu yasadiginiz sorunlar diger cihazlarda da olabiliyor. Sizin sanssizliginiz birazda.Hocam bir daha Samsung ürün alırsam tövbe zaten onlara göre hep tüketici problemli bir onlar akıllı bir tüketiciler cahil bir onlar akıllı.
Aynen katiliyorum. Fakat diger markalar nasil garanti konusunda? Androidler icin bahsediyorum. Iphone degil orasi da bu yasadigin sorun gibi dert cikariyor insanlarin basina.Birazdan konuyu açacağım hocam bunlardan adam olmaz en azından herkes bunların rezilliklerini bilsin evet belki değişim olmaz ama en azından içimde kalacağına forumda lekeli isimleri bir ömür boyu konusu kalır.
Hocam 3 yıldır kullanıyorum A71 bir kere bozulmamisti. Daha yeni yeni sorunlar cikiyor fakat telefonu birçok kez sert zemine dusurmemden kaynakli. Ayrica Android icin Samsung harici cihaz onermiyorum. Bu yasadiginiz sorunlar diger cihazlarda da olabiliyor. Sizin sanssizliginiz biraz da.
Aynen katiliyorum. Fakat diger markalar nasıl garanti konusunda? Android'ler icin bahsediyorum. iPhone degil orasi da bu yasadigin sorun gibi dert cikariyor insanlarin basina.
Bilgi icin tesekkurler. Cok garip tek bir servise verilmeleri. KVK vardi cok iyiydi.Android tarafında Samsung hariç cihaz kullanmadım ve bu bdh bilişim neredeyse tüm Android cihazların garantisini üstlenmiş durumda şu an elinizdeki cihaz bile muhtemelen bdh bilişim garantili bu arada son olarak konuyu açtım şu anda birazdan yayına girer.