Bilgi icin teşekkürler. Cok garip tek bir servise verilmeleri. KVK vardi cok iyiydi.

Tek bir servise vermiyorlar bölgeye göre servisler var doğuda yaşıyorsan bdh bilişimle uğraşmazsın ama İç Anadolu ve Marmara bölgesine bdh bilişim bakıyor kısacası neredeyse tüm Android'lerin garantisini kendilerinde ve açıkçası bu firmayı kullanıcıyı delirtmek için seçiyorlar herhalde.

@ProfTech ve son olarak şu anda tüketici hakları kategorisinde konuyu açtım ve yayında destek amaçlı konuyu beğenip burada yaptığınız yorumları asıl konuda yaparsanız daha çok etkileşim alır konu ve daha çok insanın bu rezilliği görmesine yardımcı olmuş olabilirsiniz hocam.

Hic rastlamadim oyle bir soruna. J7 core ilk ciktigindan beri hala calisiyor. A71 de ilk ciktigindan beri bende. Amoled yanigi olayi cok cok nadir olur.

Siz rastlamamis olabilirsiniz. Sayet kullandigim her Samsung cihazda bu sorunla karsilastim. Ayrica nadir olan bir durum degil, genel olarak yasaniyor bu sorun. Tabii guncel modellerde durum ne bilemiyorum kullanmadigim icin.

Siz rastlamamis olabilirsiniz. Sayet kullandigim her Samsung cihazda bu sorunla karsilastim. Ayrica nadir olan bir durum degil, genel olarak yasaniyor bu sorun. Tabii guncel modellerde durum ne bilemiyorum kullanmadigim icin.

Eski cihazların AMOLED yanığı oluşma riski çok fazlaydı. Şu an çok çok daha az bu sorunla karşılaşılıyor. (diğer paneller de yanabiliyor. Bu riskin tamamen yok olması şu anki teknoloji bilgimizle mümkün değil.)

Elinize sağlık hocam, güzel bir inceleme olmuş. Tasarım konusunda 2 kameralı olsaymış daha hoş dururmuş bence.