Panelde bir anormallik var, aynı sorunu açılıştaki "Samsung Galaxy Secured By Knox" ekranında yapıyor mu?Bakayim.
Ekran S8 arka kamerasıyla çektiğimde böyle görünüyor. Kamera lensi temiz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Aralık 2023
Video da çektim: Galaxy A34 5G (128 GB) bulanık ekran
İade et.
Telefonda bir sorun yok. S8 sağ olsun videoyu haşat etmiş.
Tamamen senle alakalı. Benim gördüğüm görüntü gayet normal. Samsung UI'da font değişikliği yapmış olabilir. Sana bulanık görünüyor olabilir. Bunu bir metinin ekran görüntüsünü bilgisayardan alıp telefondan bakarak test edebilirsin.
Tamamen senle alakalı. Benim gördüğüm görüntü gayet normal. Samsung UI'da font değişikliği yapmış olabilir. Sana bulanık görünüyor olabilir. Bunu bir metinin ekran görüntüsünü bilgisayardan alıp telefondan bakarak test edebilirsin.
Panelde bir anormallik var, aynı sorunu açılıştaki "Samsung Galaxy Secured By Knox" ekranında yapıyor mu?
Streamable
Böyle hocam.
- Makaleler
- 1
Videoda normal gözüküyor?
Bakın bu da S8'in ekranı:
S8 Daha keskin nedense.
Samsung UI ile mi alakalı yani? Peki bunu değiştirebilir miyim?Telefonda bir sorun yok. S8 sağ olsun videoyu haşat etmiş.
Hocam şimdi farkettim, video izlerken ekran gayet keskin ama fontlarda sorun var. Dediğiniz gibi UI sorunu var. Ben keskin style yapamaz mıyım?
Dosya Ekleri
Geliştirici seçeneklerinde böyle bir ayar olabilir. Veya Samsung belirli ölçülerde font ve tema değiştirmeye izin veriyor diye hatırlıyorum.
Elindeki cihaz Android sonuçta. Her şeyi yapabiliyor olman lazım.
Elindeki cihaz Android sonuçta. Her şeyi yapabiliyor olman lazım.