Denedim, keskinleşme hissetmedim pek ama S8 ile kıyasla, S8'de renkler canlıyken, A34'te daha soluk olması garip. A34'te ekran modu canlı'ya ayarlı üstelik. Bu neyin işaretidir? Aynı panel türü nasıl oluyorda bu kadar farklı olabiliyor?Erişebilirlik>Görünebilirlik geliştirmeleri>Saydamlığı ve bulanıklığı azalt seçeneğini işaretleyip deneyebilirsin.
Eki Görüntüle 7162
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Aralık 2023
Peki neyi farklı yapıyor olabilirler?@439
Bu, birinin 200, diğerinin 600 dolarlık telefon olduğuna işarettir. AMOLED diye aynı kalitede olacak halleri yok.
Cihaz 2. el ise LCD ekran kullanilmis olabilir.Öyle değil ya. Sanki ekran kendi çözünürlüğünden daha düşük bir çözünürlük verilmiş gibi bir bulanıklık var.
Benim PC'deki eski 720p ekran bile bundan daha keskin.
Sıfır cihazdır. Jelatininden çıkarttım. Vodafone Bayii'den alınmadır.
Hocam o zaman garantiye gonderin. Bulanik gozukme sorunu su yonden olabilir yukarida arkadaslar belirtmisler farkli segment telefonlarla karsilastirdigin icin dusuk gozukebilir. Mesela ben 2k 165hz 300nit 3ms panelli laptop kullandim. Sonra lenovo ideapad aldim 120hz bulanik kelimesi yaninda yetersiz kalir o kadar dandik gozukuyordu. Gozlerim kanadi kullanirken iade ettim.Sıfır cihazdır. Jelatininden çıkarttım. Vodafone Bayii'den alınmadır.
Bulanıklık ile ilgili soruna kesin çözüm konusunda herhangi bir veriye ulaşabilirseniz lütfen beni haberdar ediniz.
Ekranda bulanıklık var ama çok ciddi ve okunamayacak derecede yok. Ancak yine de ekranın kendi çözünürlüğünün altında çalışmasından farkı yok yani bulanıklık o şekilde.
Ekranda bulanıklık var ama çok ciddi ve okunamayacak derecede yok. Ancak yine de ekranın kendi çözünürlüğünün altında çalışmasından farkı yok yani bulanıklık o şekilde.
Hocam sizin buyuk ihtimalle arizali cihaz. Oyle denk gelmis olabilir. Garantiye gonderin.Bulanıklık ile ilgili soruna kesin çözüm konusunda herhangi bir veriye ulaşabilirseniz lütfen beni haberdar ediniz.
Diğer arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda acaba?Hocam sizin buyuk ihtimalle arizali cihaz. Oyle denk gelmis olabilir. Garantiye gonderin.
Cihaz kutusundan açıldığı için acaba komple sıfırıyla değişim yapmıyorlar mıdır?Hocam sizin buyuk ihtimalle arizali cihaz. Oyle denk gelmis olabilir. Garantiye gonderin.
Yaparlar ama Vodafone bayisi garantiye gonderir onu. Diger arkadaşlar yukarida belirtmis zaten farkli segmentteki telefonlari karsilastirdigin icin oyle gozukuyor olabilir tabii ki. Ama bana gore ariza var gibi.Diğer arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda acaba?
Cihaz kutusundan açıldığı için acaba komple sıfırıyla değişim yapmıyorlar mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Memlekete katkısı olan fizikçiler, mühendisler gerçekten öldürülüyorlar mı?
- RamKokusuSeven
-
-
-
-
XBOX üzerinden alınan GTA VI hem konsolda hem de laptopta oynanabilir mi?
- faintchimera