Merhaba. Samsung Galaxy S8 ile kıyasla, A34 ekranı daha az keskin ve bulanık gibi. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? İkisi de aynı ekran türü. Uzaktan baksam da bulanık olduğu belli oluyor A34'ün... Ekran çözünürlüğü ayarı da yok Android 14 sürümünde. Bu konuyla ilgili ne yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Aslında ekran bulanık değil, S8 2K, A34 ise FHD+ panele sahip olduğu için tamamen psikolojik bir durum. Zamanla alışacaksınız.Merhaba. Samsung Galaxy S8 ile kıyasla, A34 ekranı daha az keskin ve bulanık gibi. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? İkisi de aynı ekran türü. Uzaktan baksam da bulanık olduğu belli oluyor A34'ün... Ekran çözünürlüğü ayarı da yok Android 14 sürümünde. Bu konuyla ilgili ne yapabilirim?
Öyle değil ya. Sanki ekran kendi çözünürlüğünden daha düşük bir çözünürlük verilmiş gibi bir bulanıklık var.Aslında ekran bulanık değil, S8 2K, A34 ise FHD+ panele sahip olduğu için tamamen psikolojik bir durum. Zamanla alışacaksınız.
Benim PC'deki eski 720p ekran bile bundan daha keskin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben baktığımda herhangi bir sorun yoktu, ekranı gayet iyiydi. Acaba panel kalitesi mi düştü nedir, garip.Öyle değil ya. Sanki ekran kendi çözünürlüğünden daha düşük bir çözünürlük verilmiş gibi bir bulanıklık var.
Benim PC'deki eski 720p ekran bile bundan daha keskin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ekranın kendi orijinal çözünürlüğünü verirsen, bulanıklık gider. Sadece, pikseller artar eğer ekran 2K değilse. Ama bendeki durum, daha farklı.
Cidden bulanık hocam.Ben baktığımda herhangi bir sorun yoktu, ekranı gayet iyiydi. Acaba panel kalitesi mi düştü nedir, garip.
Android 13'de bu sorun var mıydı?Eğer ekranın kendi orijinal çözünürlüğünü verirsen, bulanıklık gider. Sadece, pikseller artar eğer ekran 2K değilse. Ama bendeki durum, daha farklı.
Cidden bulanık hocam.
Aynıydı.
Erdem telefonun piksel yoğunluğu 390 ppi. Böyle bir şey mümkün değil.
Yemin ederim bulanıklık var.Erdem telefonun piksel yoğunluğu 390 ppi. Böyle bir şey mümkün değil.
Tahmin ettiğim gibi, panel kalitesini düşürmüşler, aslında zamanla alışılabilir fakat memnun kalmadıysanız iade edebilirsiniz.