Bütçe
15.000TL / en fazla 20.000TL
Arasında fiyat farkı çok değilse A56, fiyat farkı çoksa A36 işini rahatlıkla görür. Kasım da A35 aldım 1 günü rahatlıkla çıkarıyor. Oyun vs oynadığımı da belirteyim. Sadece tek sıkıntısı instagram diğer bütün uygulamalardan daha fazla pil tüketiyor.

Arasında fiyat farkı çok değilse A56, fiyat farkı çoksa A36 işini rahatlıkla görür. Kasım da A35 aldım 1 günü rahatlıkla çıkarıyor. Oyun vs oynadığımı da belirteyim. Sadece tek sıkıntısı Instagram diğer bütün uygulamalardan daha fazla pil tüketiyor.

Instagram her telefonda fazla tüketiyor. Uygulamanın sorunu.

Bu iki telefon arasında kalmış bulunmaktayım. Günlük kullanım için alacağım, telefondan oyun oynamıyorum. Öncelikle benim için önemli olan uzun ömürlülük, yazılım güncelleme desteği ve batarya performansı. Kamera performansı hiç önemli değil. Teknolojik aletleri bozulmadığı sürece uzun süreler kullanan biriyim, onu belirteyim.

Aslında A36'ya bütçeme de daha uygun olduğu için daha sıcak bakıyorum ama işlemci mevzusu kafamı karıştırıyor, 300K Antutu'luk bir fark var arada. Günlük kullanım açısından pek fark edeceğini sanmıyorum ama uzun ömürlülük açısından A56 fark oluşturacaksa ona doğru kayabilirim. Sizin düşüncelerinizi de almak istedim, sizce hangisine yönelmeliyim?
Çok önerildiği için de belirteyim, bütçem S24FE'ye çıkmıyor. İkinci el veya yurt dışı cihaz da tercih etmek istemiyorum.

@Asily, @Aakons, @Simon sizleri konularda sıklıkla görüyorum, müsaitseniz bakabilir misiniz?
S24FE’ye çıkmaya çalışın hocam.

Çok daha gelişmiş ve iyi bir telefon A36 ve A56’ya göre.

A56 daha iyi ancak çok fiyat farkı var ve A36’da güzel bir indirim var. Tavsiyem S24FE’ye çıkmanız onun dışında bütçe önemliyse A36 onun dışında kamera sensörü falan daha iyi olsun gelişmiş olsun falan derseniz A56.

Yani S24FE için eskiyi ver yenisini al gibi kampanyalar oluyor. Ondan yararlanabilirsiniz. S24FE için değer.

Son düzenleme:
Merhabalar, bir soru sormak istedim o yüzden konuyu tekrardan hortlatıyorum. @Simon @Aakons A36'nın UFS sürümünün ne olduğu hakkında bir bilginiz var mıdır?
A56'nın UFS 3.1 olduğunu öğrendim ama A36 hakkında net bir bilgi elde edemedim. Kimi kaynak 2.2 diyor kimi 3.1 diyor. 128GB versiyonu ile 256GB versiyonunun UFS sürümünün farklı olduğunu söyleyen bile var. Bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba, bir soru sormak istedim o yüzden konuyu tekrardan hortlatıyorum. @Simon @Aakons A36'nın UFS sürümünün ne olduğu hakkında bir bilginiz var mıdır?
A56'nın UFS 3.1 olduğunu öğrendim ama A36 hakkında net bir bilgi elde edemedim. Kimi kaynak 2.2 diyor kimi 3.1 diyor. 128 GB versiyonu ile 256 GB versiyonunun UFS sürümünün farklı olduğunu söyleyen bile var. Bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Muhtemelen 2.2 ya da 128 2.2 256 3.1 de olabilir. Resmi bir kaynaktan bende göremedim. Eğer A36 kullanıcısı varsa ona sorman daha iyi olur.

Merhabalar, bir soru sormak istedim o yüzden konuyu tekrardan hortlatıyorum. @Simon @Aakons A36'nın UFS sürümünün ne olduğu hakkında bir bilginiz var mıdır?
A56'nın UFS 3.1 olduğunu öğrendim ama A36 hakkında net bir bilgi elde edemedim. Kimi kaynak 2.2 diyor kimi 3.1 diyor. 128GB versiyonu ile 256GB versiyonunun UFS sürümünün farklı olduğunu söyleyen bile var. Bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
2.2 diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 256 versiyonunda 3.1’di.

128'in 2.2 olmasi lazim.