@16015 şu yazdığınız paragrafın tek sebebi yerel fiyatlandırma... O da bir zahmet olsun, şu an Türkiye'deki pazar payı olarak Android cephesinde Samsung lider konumda. Ona muadil yerel fiyatlandırma yapmaya çalışan şu an gözüme çarpan yalnızca Honor var.
İstatistiklere baktığımda 400 Pro'daki panel renk doğruluğu vesaire olarak S25+'taki panelden bile daha başarılı görünüyor. Ee durum buyken LTPO olmuş olmamış bana ne, bizi etkileyen bir eksi mi bu = hayır.
Dediğim gibi fiyat konusu tamamen yerel fiyatlandırmadan dolayı oluşan bir etki... İnsanlar alışkanlıklarından vazgeçip diğer markalara da şans verse durum daha farklı olabilirdi, Samsung da Qualcomm tabanlı modelleri ülkemize getirebilirdi.
Bir markayı öldüren de yücelten de onu oluşturan müşteri kitlesidir. Bugün baktığımızda Samsung'da yıllardır inovatif bir değişiklik göremiyorum. Aksi gibi önde oldukları panel anlamında da geride kalmaya başladılar. Gerçi kendi batarya üretim tesisi olup da Çinli CATL'den batarya tedarik eden bu markanın gidişatının hiç hayra alamet olmadığı zaten bilinen bir gerçek.
Siz memnun olabilirsiniz, olmayan da hatrı sayılır bir kesim var. Ancak kompaktlığı dışında o aletin benim nazarımda kayda değer bir üstünlüğü yok.