Uzun yıllardır kullanıyorum ve genellikle memnunum ama işlemcisi bazen sıkıntı yaptığı için ilk fırsatta değiştirsem mi diye düşünüyorum. S25'e geçmek mantıklı gibi geliyor. Oyun oynamıyorum. Sizce değiştirmem gereksiz mi olur, ne yapmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
İhtiyaçlarınızı karşılamıyorsa değiştirin.
Aslında işimi görüyor da yapay zeka özelliklerini vs. de merak ediyorum.
İtachi Uchiha
Yetkin
Yeni nesil cihaza geçmek mantıklı olur. Kamera anlamında da fark yaşarsınız.Aslında işimi görüyor da yapay zeka özelliklerini vs. de merak ediyorum.
Kamerayı zaten kullanmıyorum ama ekran küçük olduğu için batarya konusunda şüphem var.Yeni nesil cihaza geçmek mantıklı olur. Kamera anlamında da fark yaşarsınız.
İtachi Uchiha
Yetkin
@Simon hocam daha iyi cihaz önerebilir.Kamerayı zaten kullanmıyorum ama ekran küçük olduğu için batarya konusunda şüphem var.
- Makaleler
- 6
S25'in batarya günü çıkarabilir ama daha iyi batarya istersen S25+, başka marka önerisi istersen Magic 7 Pro ve Xiaomi 15 öneririm ama eğer kamera, güç, malzeme kalitesi vs önemli değilse değiştirmeye gerek yok. En iyisi mağazada deneyimleyin, beğenirseniz değiştirirsiniz.Uzun yıllardır kullanıyorum ve genellikle memnunum ama işlemcisi bazen sıkıntı yaptığı için ilk fırsatta değiştirsem mi diye düşünüyorum. S25'e geçmek mantıklı gibi geliyor. Oyun oynamıyorum. Sizce değiştirmem gereksiz mi olur, ne yapmalıyım?
A53'ten S25 iyi bir zıplama olur açıkcası. Bu tamamen keyif ve bütçe işi. A53'ü de kullanacabileceğiniz-satabileceğiniz bir yer varsa olur neden olmasın. Her anlamda ciddi fark hissedeceksiniz.
S23 kullanıyor olsaydınız gereksiz olur derdim. A53 için aynı şey geçerli değil.
S23 kullanıyor olsaydınız gereksiz olur derdim. A53 için aynı şey geçerli değil.