18034

Becerikli
Uzun yıllardır kullanıyorum ve genellikle memnunum ama işlemcisi bazen sıkıntı yaptığı için ilk fırsatta değiştirsem mi diye düşünüyorum. S25'e geçmek mantıklı gibi geliyor. Oyun oynamıyorum. Sizce değiştirmem gereksiz mi olur, ne yapmalıyım?

Uzun yıllardır kullanıyorum ve genellikle memnunum ama işlemcisi bazen sıkıntı yaptığı için ilk fırsatta değiştirsem mi diye düşünüyorum. S25'e geçmek mantıklı gibi geliyor. Oyun oynamıyorum. Sizce değiştirmem gereksiz mi olur, ne yapmalıyım?
S25'in batarya günü çıkarabilir ama daha iyi batarya istersen S25+, başka marka önerisi istersen Magic 7 Pro ve Xiaomi 15 öneririm ama eğer kamera, güç, malzeme kalitesi vs önemli değilse değiştirmeye gerek yok. En iyisi mağazada deneyimleyin, beğenirseniz değiştirirsiniz.

A53 zaten orta çaplı oyunları bile çalıştırabilen güzel bir telefon değiştirilmesine lüzum yok bence. S25 dediğin bildiğin amiral gemisi ömürlük değişim gibi bir şey olur artık.

A53'ten S25 iyi bir zıplama olur açıkcası. Bu tamamen keyif ve bütçe işi. A53'ü de kullanacabileceğiniz-satabileceğiniz bir yer varsa olur neden olmasın. Her anlamda ciddi fark hissedeceksiniz.

S23 kullanıyor olsaydınız gereksiz olur derdim. A53 için aynı şey geçerli değil.