Detaylar
Kim cevapladı?Soruda öyle dememişsiniz ben ne yapabilirim?
Kutunun şarjı olduğunu belirtmemişsiniz bu da şarjı biten cihazın kulaklık olduğunu gösterir. Düzgünce sorununuzu anlatsanız hiçbir şey olmayacak!Arkadaşlar merhaba 2 gün önce Buds 2 aldım. Sarjı hızlı bitiyor. Test etmek için müzik açtım; 86 dakikada şarjı %100'den %80'e düştü. Kullanan arkadaşlar sizlerde durum nasıl?
Cpt Price
Yetkin
Yorumlarda her şeyi detaylıca anlattım. Sen de bundan sonra bilmediğin konulara zıplamazsın diye umut ediyorum.Soruda öyle dememişsiniz ben ne yapabilirim?
Kutunun şarjı olduğunu belirtmemişsiniz bu da şarjı biten cihazın kulaklık olduğunu gösterir. Düzgünce sorununuzu anlatsanız hiçbir şey olmayacak!
100'den 0'a 5 saat gitmiyor işte hocam. Kutuyla birlikte de 9-10 saat civarı en fazla.ANC acikken kulaklik 5 saat, kutu da 15 saat batarya suresi sagliyor diyor incelemelerde. 1 saat kullanimda %20 dusmesi normal degil mi?
Kendim onlarca kulaklık söküp tamir etmiş kişiyim çok bilseydin de kendin yapsaydın o zaman? Hayır yani batarya dayanmıyor ise üründe sorun vardır garantiye gönder veya iade et teknoloji şans işidir nasıl hizmet bekledin anlayamadım. 2 günlük cihazda sorun varsa git iade et garantiye yolla.Sen de bundan sonra bilmediğin konulara zıplamazsın diye umut ediyorum.
Yeni alınan bazı cihazlarda ilk zamanlar batarya hızlı bitebiliyor kullanıldıkça normal performansa geliyor.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-