Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
Normal değil bence 86 dakikada 80'e düşmesi. Gürültü engelleme açık/kapalı deneme yaparmısınız 60 dakika %100den kaça düşüyor ikisinde de?Arkadaşlar merhaba 2 gün önce Buds 2 aldım. Sarjı hızlı bitiyor. Test etmek için müzik açtım; 86 dakikada şarjı %100'den %80'e düştü. Kullanan arkadaşlar sizlerde durum nasıl?
Cpt Price
Yetkin
Şu anki test ettiğim kadarıyla gürültü engelleme kapalıydı. Bir de açık test edeyim. Aldığım yere iade etmek için başvurdum ama garantiyle görüşün dediler.Normal değil bence 86 dakikada 80'e düşmesi. Gürültü engelleme açık/kapalı deneme yaparmısınız 60 dakika %100den kaça düşüyor ikisinde de?
pawEn
Üstün
Kulak içi kulaklığı iade edemezsiniz Türkiyede. Kulak üstü olsa belki şansınız olurdu ama kulak içi sıkıntı. Nerden almıştınız?Şu anki test ettiğim kadarıyla gürültü engelleme kapalıydı. Bir de açık test edeyim. Aldığım yere iade etmek için başvurdum ama garantiyle görüşün dediler.
Cpt Price
Yetkin
Hepsiburada üzerinden Tempo İletişim satıcısından.Kulak içi kulaklığı iade edemezsiniz Türkiyede. Kulak üstü olsa belki şansınız olurdu ama kulak içi sıkıntı. Nerden almıştınız?
pawEn
Üstün
Hocam TP'de jamiroquai benden daha bilgilidir. Siz onunla konuşun bence.Hepsiburada üzerinden Tempo İletişim satıcısından.
Cpt Price
Yetkin
Teşekkürler hocam.Hocam TP'de jamiroquai benden daha bilgilidir. Siz onunla konuşun bence.
Hocam 1 saat müzik dinledim Aktif Gürültü Engelleme açık şekilde. 100'den 80'e düştü.Normal değil bence 86 dakikada 80'e düşmesi. Gürültü engelleme açık/kapalı deneme yaparmısınız 60 dakika %100den kaça düşüyor ikisinde de?
Son düzenleme:
pawEn
Üstün
Valla bilmiyorum hocam. Benim Oppo Enco Free2lerde ANC açıkken daha hızlı bitiyor.Teşekkürler hocam.
Hocam 1 saat müzik dinledim Aktif Gürültü Engelleme açık şekilde. 100'den 80'e düştü.
Zaten 5 saat pil ömrü var kulaklığın ne bekliyorsunuz ki?Hocam 1 saat müzik dinledim Aktif Gürültü Engelleme açık şekilde. 100'den 80'e düştü.
Cpt Price
Yetkin
Sorun 5 saat bile gitmemesi olabilir mi? Ayrıca Samsung kutusuyla birlikte toplam 30 saat kullanım vaad ediyor. Tam şarjdan bu yana toplasan 5-6 saat anca kullandım belki o kadar bile kullanmamışımdır kutunun şarjı 60'a düşmüş. Var ne kadar gittiğini sen hesapla.Zaten 5 saat pil ömrü var kulaklığın ne bekliyorsunuz ki?