Cpt Price

Yetkin
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce Buds 2 aldım. Sarjı hızlı bitiyor. Test etmek için müzik açtım; 86 dakikada şarjı %100'den %80'e düştü. Kullanan arkadaşlar sizlerde durum nasıl?

Arkadaşlar merhaba 2 gün önce Buds 2 aldım. Sarjı hızlı bitiyor. Test etmek için müzik açtım; 86 dakikada şarjı %100'den %80'e düştü. Kullanan arkadaşlar sizlerde durum nasıl?
Normal değil bence 86 dakikada 80'e düşmesi. Gürültü engelleme açık/kapalı deneme yaparmısınız 60 dakika %100den kaça düşüyor ikisinde de?

Normal değil bence 86 dakikada 80'e düşmesi. Gürültü engelleme açık/kapalı deneme yaparmısınız 60 dakika %100den kaça düşüyor ikisinde de?
Şu anki test ettiğim kadarıyla gürültü engelleme kapalıydı. Bir de açık test edeyim. Aldığım yere iade etmek için başvurdum ama garantiyle görüşün dediler.

Şu anki test ettiğim kadarıyla gürültü engelleme kapalıydı. Bir de açık test edeyim. Aldığım yere iade etmek için başvurdum ama garantiyle görüşün dediler.
Kulak içi kulaklığı iade edemezsiniz Türkiyede. Kulak üstü olsa belki şansınız olurdu ama kulak içi sıkıntı. Nerden almıştınız?

Son düzenleme:
Zaten 5 saat pil ömrü var kulaklığın ne bekliyorsunuz ki?
Sorun 5 saat bile gitmemesi olabilir mi? Ayrıca Samsung kutusuyla birlikte toplam 30 saat kullanım vaad ediyor. Tam şarjdan bu yana toplasan 5-6 saat anca kullandım belki o kadar bile kullanmamışımdır kutunun şarjı 60'a düşmüş. Var ne kadar gittiğini sen hesapla.