Bütçe
3500

K3R1M

Yetkin
Samsung S24 Plus ile ekosistem olarak kullanmak için almak istiyorum. Silikonsuz olması daha da hoşuma gitti yoksa acıtıyor. Aman aman beklentilerim ya da mükemmel müzik kulağım yok. Sizce alınır mı? Ve hangi rengi daha güzel?

Galaxy Buds 3 Trendyol

S24 Ultra ile beraber kullanıyorum ekosistem açısından süper. Ses kalitesi bana kalırsa güzel, önceden AirPods kullanıyordum ona göre daha iyi geldi sesler.

Muhtemelen öyledir ama bendeki biraz da markacılık açıkçası, farklı modeller daha önce de kullandım ama şimdi ekosistem olarak kullanmak daha güzel geliyor. Fiyat farkı da öyle aman aman değil. Öneriniz için teşekkür ederim.

Kulağa giren kısmı diyorsanız bu biraz alan kişinin kulak yapısıyla alakalı. Silikonsuz modellerin bile düzgün girmediği kişiler tanıyorum.

Muhtemelen öyledir ama bendeki biraz da markacılık açıkçası, farklı modeller daha önce de kullandım ama şimdi ekosistem olarak kullanmak daha güzel geliyor. Fiyat farkı da öyle aman aman değil. Öneriniz için teşekkür ederim.

Kulağa giren kısmı diyorsanız bu biraz alan kişinin kulak yapısıyla alakalı. Silikonsuz modellerin bile düzgün girmediği kişiler tanıyorum.
Rica ederim. Seciminde bol sans.

Yara yapıyor.