Cihaz download moda giriyor ama bilgisayar cihazı göremiyor driver falan her şey kurulu ama olmuyor bu yüzden baştan yazılım yükleyemiyorum.
Eğer cihaz download moduna girebiliyorsa ancak bilgisayar cihazı göremiyorsa, bu durumda aşağıdaki adımları deneyebilirsin:
1.
USB Kablo Değiştirme: Kullanılan USB kablosunun arızalı olabileceğini göz önünde bulundur. Farklı bir USB kablosu dene.
2.
Farklı USB Portları Deneme: Bilgisayarının farklı USB portlarına bağlamayı dene. Özellikle USB 2.0 portlarını tercih edebilirsin, bazı cihazlar USB 3.0 portlarıyla uyumsuzluk yaşayabiliyor.
3.
Sürücüleri Güncelleme: Aygıt yöneticisinde "Diğer Aygıtlar" veya "Android Device" altında bir tehlike simgesi olup olmadığını kontrol et. Gerekirse, sürücüleri manuel olarak güncelleyebilirsin.
4.
Cihazı Yeniden Başlatma: Bilgisayarı ve telefonu yeniden başlatmayı dene. Bazı durumlarda, bu basit adım çözüm sağlayabilir.
5.
Farklı Bilgisayarda Deneme: Eğer mümkünse, diğer bir bilgisayarda deneme yaparak sorunun cihazdan mı yoksa bilgisayardan mı kaynaklandığını anlamaya çalış.
6.
Download Modunu Kontrol Etme: Cihazın gerçekten download modunda olup olmadığını kontrol et. Doğru modda olduğundan emin ol.
7.
OEM Kilidi Kontrolü: Bazı cihazlarda OEM kilidi açık olmalıdır. Bunu kontrol edip gerekiyorsa açabilirsin.
8.
Dataya Dikkat Etme: Bazı cihazlar, download modundayken sadece orijinal yazılımı yüklemeye izin verir. Belirli bir yazılıma bağlı kalabilirsin.
Bu adımlar sorunun çözülmesine yardımcı olabilir. Eğer hala bir sonuç alamazsan, profesyonel bir merkezde yardım alman gerekecektir.