Sundugu ozelliklere gore her turlu pahali sadece bizim ulke icin degil EU pazarina da MSRP'si 450 euro. Akilli yuzuklerin en kullanisli oldugu sey NFC ile temassiz odeme yapabilmek ama Galaxy Ring'de en azindan arastirdigim kaynaklarda boyle bir ozellik sunulmadigi soylenmis. Geriye kalan saglik takibi ozelliklerine zaten Galaxy Fit3 bile sahip ve onun fiyati bunun ceyregi ediyor anca.

Son düzenleme:
Eleştiri yapıyorsunuz OK ama bari mantıklı yapın ya. Ne saçma sapan eleştirileriniz var?

Sundugu ozelliklere gore her turlu pahali sadece bizim ulke icin degil EU pazarina da MSRP'si 450 euro. Akilli yuzuklerin en kullanisli oldugu yer NFC ile temassiz odeme yapabilmek ama Galaxy Ring'de en azindan arastirdigim kaynaklarda boyle bir ozellik sunulmadigi soylenmis. Geriye kalan saglik takibi ozelliklerine zaten Galaxy Fit3 bile sahip ve onun fiyati bunun ceyregi ediyor anca.
Bunda NFC ödemesi yoksa büyük kayıp harbiden.

Eleştiri yapıyorsunuz OK ama bari mantıklı yapın ya. Ne saçma sapan eleştirileriniz var?

Bunda NFC ödemesi yoksa büyük kayıp harbiden.

Çok gereksiz pahalı. Apple ürünleri gibi aynı. Boş hava parası alıyorlar. 5K Max ederi var. NFC ödeme eğer ileride gelirse iyi olur. Yoksa bu yüzük 5 para etmez.

Yine de ben hala fiyatın yüzde 50 indirilmesi taraftarıyım.

Çok gereksiz pahalı. Apple ürünleri gibi aynı. Boş hava parası alıyorlar. 5K Max ederi var. NFC ödeme eğer ileride gelirse iyi olur. Yoksa bu yüzük 5 para etmez.

Yine de ben hala yüzde 50 indirilmesi taraftarıyım.
Yüzüğün AI destekli olduğunu görünce resimden iyi bir şeye benzediğini düşündüm.
NFC ödemesi vardır dedim illa ki, ama yokmuş. Saçma olmuş bu.

Ama yine de bunla ekran kartı kıyaslaması vb. saçma, o konuda aynı düşünüyorum.