S11 falan da işini görür bence.
Eğer iPad klasmanında Pro'ya çıkmıyorsan çip harici çok büyük dezavantajı var.
S11'de iş görür fakat Ultradaki Batarya ve boyut artımı almaya değer gibi duruyor. Normalde ikinci elden M4 Pro düşünüyordum ama Tablet, kalem ve kılıfla birlikte en düşük 40.000TL'ye geliyor.

Taşıması zor, kalın ağır bir a4 boyutunda kitap taşıyormuşsun gibi ayrıca pahalı. Sadece masada kullanabiliyorsun. Uygunsa bu durumlar sana ona göre alabilirsin. Bana göre alınabilir model plus versiyonu bir tık daha küçük ama taşıması daha kolay.

S11'de iş görür fakat Ultradaki Batarya ve boyut artımı almaya değer gibi duruyor. Normalde ikinci elden M4 Pro düşünüyordum ama Tablet, kalem ve kılıfla birlikte en düşük 40.000TL'ye geliyor.
Hayır batarya büyüklüğü ekran boyutunu tolere edemiyor.

Taşıması zor, kalın ağır bir a4 boyutunda kitap taşıyormuşsun gibi ayrıca pahalı. Sadece masada kullanabiliyorsun. Uygunsa bu durumlar sana ona göre alabilirsin. Bana göre alınabilir model plus versiyonu bir tık daha küçük ama taşıması daha kolay.
Hocam daha önce kalem destekli tablet kullanmadım. Bunun kalemi kağıda yazıyormuş gibi bir his verir mi?

Hayır batarya büyüklüğü ekran boyutunu tolere edemiyor.
S11'in bataryası 12 saat dayanıyormuş bu da 11 saat dayanır sanırım.

Hocam daha önce kalem destekli tablet kullanmadım. Bunun kalemi kağıda yazıyormuş gibi bir his verir mi?

S11'in bataryası 12 saat dayanıyormuş bu da 11 saat dayanır sanırım.
Bende s9u var o yüzden cevap veremem, onun ekranında kağıt hissi veren malzeme kaplı en iyi testi awmden kendinin test etmesi, batarya süresi ise net cevap veremem.

@Oğuzhan7 ek olarak Tab S11 serisinin tamamında ekranda kumlanma ve anlamsız bir Throttle sorunu var.

Bu kadar para bağlıyorsun madem, benim naçizane tavsiyem kesinlikle iPad tarafına yönelmen olur. Ben birkaç aydır sektörü didik didik ettim, iPad'lerin üstüne yok bu alanda.

Yine de karar senin...