Hocam bıktım desem yeridir. Bozulana kadar kullanırım ama öyle batarya ile olmaz. Çok üzmeye başladı. Yanımda powerbank taşımam gerekiyor.
Yani, batarya performansından memnun değilsen ve powerbank taşımak istemiyorsan pek de söyleyebileceğimiz bir şey yok ama ben A56'ya geçmezdim elimde halihazırda S22 varken.

Honor 400'ün ekranı, bataryası ve daha verimli bir işlemcisi varken, açıkçası bilemedim. İşlemci performansı farkı abartılacak düzeyde değil bu arada.
Ben A56 yerine Honor 400'ü tavsiye ederim.

Yani, batarya performansından memnun değilsen ve powerbank taşımak istemiyorsan pek de söyleyebileceğimiz bir şey yok ama ben A56'ya geçmezdim elimde halihazırda S22 varken.

Yani hocam. Batarya mutlu etse böyle bir şey asla düşünmezdim ama her yerde powerbank taşınmıyor işte.

Hocam bıktım desem yeridir. Bozulana kadar kullanırım ama öyle batarya ile olmaz. Çok üzmeye başladı. Yanımda powerbank taşımam gerekiyor.

Günlük fotoğraf çekiyorum zaten. Çok iyi olmasına gerek yok. Yazıları iyi çeksin benim için yeterli. Yurt dışı ve 2.el ile uğraşmak istemedim. Honor 400 de istemedim ya. One UI ile devam ederim.
Arkadasimda A34 var o bile dedigin kullanim icin iyi bir telefon. Yazilara surekli zoom yapiyor yanimda memnun. A56 hayli hayli yeter bence.

Yani hocam. Batarya mutlu etse böyle bir şey asla düşünmezdim. Ama her yerde powerbank taşınmıyor işte.
Bütçe neydi ve 2. el imkanı var mı? S23 falan denk getirmek daha mantıklı bence. Zaten S23 ve sonrasının pil performansı S22 kadar leş değil.

Honor 400'ün ekranı, bataryası ve daha verimli bir işlemcisi varken, açıkçası bilemedim. İşlemci performansı farkı abartılacak düzeyde değil bu arada.
Ben A56 yerine Honor 400'ü tavsiye ederim.

Batarya süreleri genelde benzer. Çoğu kullanıcı yorumlarını inceledim. Çok fark yok. Evet ekran daha ince. Ama Honor'a ısınamadım. Ayrıca eSIM çalışmayanlar da oluyormuş. Bu benim için çok büyük eksi.

Bütçe neydi ve 2. el imkanı var mı? S23 falan denk getirmek daha mantıklı bence. Zaten S23 ve sonrasının pil performansı S22 kadar leş değil.

Hocam zaten 2.el uğraşmayacağımı söyledim. Eğer 2.el olsaydı temizinden S23+ çekerdim.

Yurt dışı ve 2.el ile uğraşmak istemedim.

Hocam saat 11'den 8'e kadar kullanabiliyorum, aşağı yukarı 9 saate denk geliyor.

Gayet güzelmiş teşekkürler cevabınız için.

S22 ne kadar güçlü olsa da sizi mutlu etmiyorsa zorlamanın anlamı yok. A56'da yeterli bence günlük için. Şahsen onun rakibi Honor 400'ü kullanıyorum ve günlük için fazlasıyla iyi cihazlar bunlar. Alın geçin. Kız arkadaşım bile benim cihazdan istedi. O da S22 kullanıyor ve bataryadan mutsuz. 4 saat falan alıyor ekran süresi.

Ona powerbank aldık, şimdi telefon alamam dedi.

Ben bu saatten sonra A serisinin en üst modelini alacağım büyük ihtimal, o kadar yeterli bir telefonki benim için.