mustaine

Üstün
S23 FE alınır mı? Telefonda ağırlıklı olarak sosyal medyada takılırım. Instagram, X, Facebook, YouTube vs gibi. Onun dışında kamera yorumlarınızı da bekliyorum fotoğraf çekmeyi seven biriyim gittiğim yerlerin fotoğraflarını falan çekerim yani. Bu telefon hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
Oppo A16 3/32'den geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, oldukça güzel bir telefon, Çin telefonları gibi bozulur mu, ayarlarda reklam girer mi diye bir muhabbet de yok. Ele cuk diye oturuyor, malzemesi kaliteli, kamerası da gün içerisinde gayet iyi ancak gece çekimleri için gece modu dışında bir alternatifi yok doğal olarak, oyun performansı da benim gibi Wild Rift, Pokemon united falan oynuyorsan cayır cayır oynatıyor.

Bu sitede resmi samsung satıcılı 19K bandında.

Alınır, oldukça güzel bir telefon, Çin telefonları gibi bozulur mu, ayarlarda reklam girer mi diye bir muhabbet de yok. Ele cuk diye oturuyor, malzemesi kaliteli, kamerası da gün içerisinde gayet iyi ancak gece çekimleri için gece modu dışında bir alternatifi yok doğal olarak, oyun performansı da benim gibi Wild Rift, Pokemon united falan oynuyorsan cayır cayır oynatıyor.

Çok güzel açıklamışsınız. Tek eksisi ekran çevrelerinin fazla kalın olması.

Kaç yıl götürür beni?

Uzun yıllar götürür, zaten yeni nesil bir telefon, güncelleme desteği uzun bir süre devam edecek, sadece sosyal medya kullanıyorsan zaten baya baya sene götürür.
Alacağım valla hocam telefonum 3GB Ram 32GB hafıza bana hiç yetmiyor zaten giriş seviyesi bir telefon. Karar kıldım S23 FE'de.