Çin'den daha iyidir, eksi değil bence, bajajlardan beri severim hint işçiliğini.

Ha bu arada, kötülediğin o fabrika Hindistan da ki ilk ve en büyük Samsung fabrikası, açılışına bile başbakanının gittiği bir yer, öyle sokakta bir binada üretilmiyor yani.

Hocam sen ne diyorsun, ben sadece bana göre cihazın tek eksisi bu dedim. Ayrıca S serileri yıllardır Vietnam'da üretiliyor. A5X serileri de Vietnam'da. A3X ve daha düşük modeller yerel üretim, M serisi ise genelde Hindistan...

S23 FE'nin Hindistan'da üretilmesi benim için kalite şüphesi :(.

Hocam sen ne diyorsun, ben sadece bana göre cihazın tek eksisi bu dedim. Ayrıca s serileri yıllardır Vietnam'da üretiliyor. A5X serileri de Vietnam'da. A3X ve daha düşük modeller yerel üretim, m serisi ise genelde Hindistan...

S23 FE'nin Hindistan'da üretilmesi benim için kalite şüphesi :(.

Sana diyecek bir şeyim yok, telefonun incelemeleri belli, kalitesi belli, önerdiğin iki telefon birisi sektörde yeni, öbürü Çin malı bir telefon, hâlâ Hindistan'ın üretimine laf et, dördüncü sınıf ayarlarda reklam giren Çin telefonlarından daha iyidir. :rofl:

Sana diyecek bir şeyim yok, telefonun incelemeleri belli, kalitesi belli, önerdiğin iki telefon birisi sektörde yeni, öbürü Çin malı bir telefon, hâlâ Hindistan'ın üretimine laf et, dördüncü sınıf ayarlarda reklam giren Çin telefonlarından daha iyidir. :rofl:

Yalnız Nothing ve OnePlus öneren ben değildim, kime cevap verdiğine dikkat et. Ben sadece üretim yerini eleştirdim.

Yalnız Nothing ve OnePlus öneren ben değildim, kime cevap verdiğine dikkat et. Ben sadece üretim yerini eleştirdim.
Aaa, şimdi gördüm, çok özür dilerim :thumbsup:

Önerme mevzusunda söylediğim şeyleri geri alıyorum, ama üretim yeri konusunda söylediğin şeylerin hepsine hâlâ aynı şeyi düşünüyorum.

AAA, şimdi gördüm, çok özür dilerim :thumbsup:

Önerme mevzusunda söylediğim şeyleri geri alıyorum ama üretim yeri konusunda söylediğin şeylerin hepsine hâlâ aynı şeyi düşünüyorum.

Bilemiyorum hocam, M serisi ile aynı fabrikadan çıkan bir S serisi bana garip geliyor.

Bu arada OnePlus'ı hiç sevmem. Nothing'in ise Philips marka LED'leri ve BYD marka bataryası dışında bir olayı yok :D.

Samsung'un S23 FE'si Ekim 2023'te çıkmış bana göre eski bir cihaz. Bu devirde, hem de fiyatların arşa çıktığı dönemlerde alabileceğinizin en güncelini en mantıklısını almak lazım.
Ooo, S23 FE de eski cihazsa 2024'de telefon alamazsiniz ki. iPhone 15 ve Xiaomi 14 serisi komple alınmamalı o zaman.
Önerim nedir; Nothing Phone olabilir; Oneplus olabilir.
Nothing Phone 2a, orta segment bir cihaz. Pil dısında bir artısı yok. OnePlus'ın modelini belirtmemişsiniz.
Exynos 2200 işlemci olarak biraz ISP olsun şarj olsun üzebiliyor. Daha verimli işlemcilere sahip bir cihaz da olabilir orta ya da orta+ segmentte.
Exynos 2200 evet verimsiz, ISP olarak da rakibi 8 Gen 1'in gerisinde ama S23 FE'nin GSMArena kamera testlerine baktiysaniz 8 Gen 1 ile Exynos 2200'ün sonuçları arasında devasa fark yok.

Konu sahibi pil istemiyorsa Nothing Phone 2a veya A55 almak mantıksız. Konu sahibi troll zaten de.

Bunu duymak yetti, bu konuda yetkin olduğunuzdan şüpheliyim.

Burası bir forum. İnsanlar fikirlerini ifade ediyorlar. Yetkinlik yarıştırmıyorlar.

Ooo, S23 FE de eski cihazsa 2024'de telefon alamazsiniz ki. iPhone 15 ve Xiaomi 14 serisi komple alınmamalı o zaman.

Nothing Phone 2a, orta segment bir cihaz. Pil dısında bir artısı yok. OnePlus'ın modelini belirtmemişsiniz.

Exynos 2200 evet verimsiz, ISP olarak da rakibi 8 Gen 1'in gerisinde ama S23 FE'nin GSMArena kamera testlerine baktiysaniz 8 Gen 1 ile Exynos 2200'ün sonuçları arasında devasa fark yok.

Konu sahibi pil istemiyorsa Nothing Phone 2a veya A55 almak mantıksız. Konu sahibi troll zaten de.

S24 FE geliyor eli kulağında. Ben cihaz alsam bugün ki bir A72 kullanıcısıyım, gidip S23 FE almam. İlla samsung olacaksa en güncel cihazı almaya çalışırım bu enflasyonist ortamda. Onu belirttim. Ayrıca samsung apple gibi senede 1 cihaz çıkarmıyor. Patlamış mısır gibi sürekli model çıkartıyor. Xiaomi de samsung'dan beter ve ürün gamında bir sürü farklı modeli var.

Nothing Phone 2'yi önermemin sebebi segmentsel olarak s23 fe'yi en üst seviyeye koyduğumdan değil. Orada S23 var zaten.

Bence NP2 s23 fe den daha mantıklı bir cihaz olurdu.

Bir kez daha belirteyim burası bir forum ve fikirlerimiz ile birbirimizi dövmek değil amaç. Belirtmek ve karşımızdaki fikirlere de saygı duymak.

Ben kendi düşüncelerimi ve yaklaşım biçimimi açıkladım sadece. Dileyen katılır, dileyen katılmaz. Ancak kimse kimseyi aşağılamamalı. Forum adabı budur.

Son düzenleme:
Bir kez daha belirteyim burası bir forum ve fikirlerimiz ile birbirimizi dövmek değil amaç. Belirtmek ve karşımızdaki fikirlere de saygı duymak.

Ben kendi düşüncelerimi ve yaklaşım biçimimi açıkladım sadece. Dileyen katılır, dileyen katılmaz. Ancak kimse kimseyi aşağılamamalı. Forum adabı budur.
Kimseyi aşağılamadım zaten. Şu ana kadar saldırdığım bir kisi var. O da siz degilsiniz.
S24 FE geliyor eli kulağında. Ben cihaz alsam bugün ki bir A72 kullanıcısıyım, gidip S23 FE almam. İlla samsung olacaksa en güncel cihazı almaya çalışırım bu enflasyonist ortamda.
Bu sizin tercihiniz. Ben buna takılmazdım. S23 FE henüz 1 yıllık bile değil.
Ayrıca samsung apple gibi senede 1 cihaz çıkarmıyor. Patlamış mısır gibi sürekli model çıkartıyor. Xiaomi de samsung'dan beter ve ürün gamında bir sürü farklı modeli var.
Apple'ın bir segmenti var, Samsung ve Xiaomi'nin her segmentte cihazı var. S23 serisinde 4 cihaz çıktı sadece mesela. Alt segmentleri fazla karıştıriyorlar.

Kimseyi aşağılamadım zaten. Şu ana kadar saldırdığım bir kisi var. O da siz degilsiniz.

Bu sizin tercihiniz. Ben buna takılmazdım. S23 FE henüz 1 yıllık bile değil.

Apple'ın bir segmenti var, Samsung ve Xiaomi'nin her segmentte cihazı var. S23 serisinde 4 cihaz çıktı sadece mesela. Alt segmentleri fazla karıştıriyorlar.
Tercih meselesi.

Apple'da 1 segment yok. Üst segmentte onlar da kırılımlar yaşadı; Düz, Pro, Max vb. Ayrıca SE gibi bir tık alt segmenti de doldurmak istediler.

Başarılılar da.