VoLBieX

Uzman
Arkadaşlar bu pil süreleri normal mi YouTube testlerinin hepsine bakıyorum saatlerce kullanım sunan telefon bende bu değerleri veriyor. Lütfen yardımcı olun bu kadar para verip böyle bir şeye denk gelmek insanın zoruna gidiyor. Telefonu formatlarsam işe yarar mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250606_181456_Device care.webp
    Screenshot_20250606_181456_Device care.webp
    400,3 KB · Görüntüleme: 60
1)telefon çok kapalı durmuş. Eğer AOD falan açıksa su gibi bitirir normal. 1 gün sürekli kullanın.
2)sentetik testler ile sizin normal kullanımınız aynı değil.
3)eğer yeni aldıysanız, batarya kendini optimize ediyor. Yani ekran süresi gitgide artar.

1)telefon çok kapalı durmuş. Eğer AOD falan açıksa su gibi bitirir normal. 1 gün sürekli kullanın.
2)sentetik testler ile sizin normal kullanımınız aynı değil.
3)eğer yeni aldıysanız, batarya kendini optimize ediyor. Yani ekran süresi gitgide artar.

AOD açık 120Hz de QHD çözünürlükte ama AOD açıkta dokunulduğunda tek aktif alıyor telefon yeni alınmadı 1-2 aya yakındır aktif kullanıyorum işimden dolayı 1 aya yakın gün boyu kullandım Full. Ve sentetik testlerde nasıl bir fark olabilir ki oyun oynamıyorum sosyal medya ağırlıklı sadece o bile testlerde aşırı fazla.

%52 kullanimda 3 saat azmis harbi. Cihazi nereden aldin?

Cihaz sıfır hocam kutusundan ben çıkardım.

AOD açık 120Hz de QHD çözünürlükte ama AOD açıkta dokunulduğunda tek aktif alıyor telefon yeni alınmadı 1-2 aya yakındır aktif kullanıyorum işimden dolayı 1 aya yakın gün boyu kullandım Full. Ve sentetik testlerde nasıl bir fark olabilir ki oyun oynamıyorum sosyal medya ağırlıklı sadece o bile testlerde aşırı fazla.

Cihaz sıfır hocam kutusundan ben çıkardım.
One UI 7 guncellemesinden sonra batarya dususu hissettin mi peki?