- Makaleler
- 4
Fotoğraf çekecekseniz S24 Ultra daha üstündür. Hatta S24 Ultra'yı ben de kullanıyorum ve kamerası oldukça başarılı.
Fotoğraf makinesi alın. İlla telefon alacaksınız s24uTelefon alacağım kamera kalitesine önem veriyorum. Bu iki telefon arasında kaldım. Hangisini almalıyım?
Merhabalar dostum.
Bu cihazda otomatik odak yok mu? Ha bir de bunu kanit olarak sunamazsin. Kamera algoritmasinin yanlis calismadigini nereden biliyoruz?Bu bilgi ışığında özellikle havai fişeklerin olduğu fotoğraflarda iPhone tarafında gökyüzüne dokunarak pozlama yapıldığını, Samsung tarafında ise havai fişeklerin parlak noktalarına dokunarak pozlama yapıldığını söylemek yanlış olmayacaktır.
Koleksiyoncudan kanit atacak kadar caresiz kalmissin. Ki ben mesajimda sana S24 Ultra'nin bazi fotograflardaki ustunlugunu gosterdim ama belli ki kudurup sadece raporlayabilmissinKarşılaştırma yapabilmek için daha doğru olduğunu düşündüğüm, bu anlamda otorite haline gelmiş olan bir web sitesinin örneklerini vermek isterim.
Merhaba dostum. Ben bu konuda konuşulanlara tek bir rapor bile yapmadım. Moderatörler kendi inisiyatifleriyle uygun görülen şekilde temizlik yapmış olmalılar. Benim de mesajım silinmişti ve bu doğrultuda üslubumu düzelterek açıklamamı yeniledim. "Kudurmak" kelimesi senin gibi bir insana yakışmamış diye düşünüyorum. Sevgiler.