Kesinlikle kötü bir cihaz değil haklısınız. Sadece bazı özellikler gereksiz yere kısılmış bazıları ise olmasa olur muş gibi hissettiriyor. Kamera konusunda normal kullanımda farkı yok diyebilirim. S23 FE göre ise daha güzel ve köşeleri tıraşlanmış bir kasası mevcut. Ayrıca güncelleme desteği daha fazla diye hatırlamaktayım.

Isınma sorunu yok diyebilirim. Niye beğenmediniz anlamadım.

Bir problem yaşamadım. Wild Rift, TFT ve benzeri envai çeşit oyun oynadım. Tek sıkıntısı çerçevesi ve mobil veride anakartın olduğu bölüm bir tık fazla ısınıyor. Rahatsız edecek düzeyde değil ama hissettiriyor.
Benim arkadasimin S24 FE'si isiniyor normal kullanimda. Deneyimime gore begenmedigimi soylemek istedim.

Aynen öyle hocam parayı toparlayana kadar uçtu mi de renge göre fiyatta oynuyor neyse artık düz versiyon kullansın.

Düzün tek problemi bildiğim kadarıyla pil. Yine de güzel bir cihaz. Samsung TR fiyatlandırması ile rakipsiz denebilir.

Benim arkadasimin S24 FE'si isiniyor normal kullanimda. Deneyimime gore begenmedigimi soylemek istedim.

Isınmasının sebebi cihazın soğutma sisteminin normal telefonlardan farklı olması. Cihazın iç sıcaklığını düşürebilmek için ısıyı kasadan hızlı şekilde tahliye ediliyor. Kabaca Vapor chamberin nimetleri diyebilirim. Eski ya da farklı bir cihazdan geçtiyse afallamış olabilir. Bir bilgisayarın dışarı sıcak hava atmasıyla aynı mantık bu.

Düzün tek problemi bildiğim kadarıyla pil. Yine de güzel bir cihaz. Samsung TR fiyatlandırması ile rakipsiz denebilir.

Isınmasının sebebi cihazın soğutma sisteminin normal telefonlardan farklı olması. Cihazın iç sıcaklığını düşürebilmek için ısıyı kasadan hızlı şekilde tahliye ediliyor. Kabaca Vapor chamberin nimetleri diyebilirim. Eski ya da farklı bir cihazdan geçtiyse afallamış olabilir. Bir bilgisayarın dışarı sıcak hava atmasıyla aynı mantık bu.
iPhone 11'den gecti. Memnun kendisi. Gorece eski bir cihaz olsada ben VC konusunda basarisiz buldum.

iPhone 11'den gecti. Memnun kendisi. Gorece eski bir cihaz olsa da ben vc konusunda basarisiz buldum.

Fiyatına göre iyi. Düz S24 ya da S24 Ultra derecesinde performans beklememek gerek. Ben aldığım zamanlarda S24 ile arasında 7-8k oynuyordu neredeyse. Isınma sorunu yok(en azından iç derece olarak).

Fiyatına göre iyi. Düz S24 ya da S24 Ultra derecesinde performans beklememek gerek. Ben aldığım zamanlarda S24 ile arasında 7-8k oynuyordu neredeyse. Isınma sorunu yok(en azından iç derece olarak).
Sosyal'de ozellikle de yaz aylarindayken isinma konusunda bayagi bir konu acildi. Reddit'de ve diger teknoloji forumlarinda. Isinma sorunu var bana gore. Ayni butcedeki telefonlardan daha fazla isiniyor.