Detaylar
Kim cevapladı?Yazılımı süper ama batarya konusunda A serisinden kötü diye duydum. @Violett hocam yardımcı olur.Samsung'un tadı kaçtı bence. Son zamanlardaki yazılımlarında bayağı sudan çıkmış balığa döndüler.
S25 FE almayı düşünüyorum, alınır mı?
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 2
Bütçe nedir, cihazdan beklentileriniz nedir?
- Makaleler
- 23
Ne bekledigine bagli. Kamera ve panel mi istiyorsun? Evet, alinir. Batarya omru ve iyi islemci istiyorsan onermem. İki konuda da sinifta kaliyor.
Dagster3532
Becerikli
Batarya muhabbeti gerçek ise yazılımı feda ve kamerayı hafif feda edip Xiaomi alınabilir.
Bataryasi vasat, onu bilerek alin. Vebali kalmasin bizde. Geri kalan konularda fena degil hatta iyi sayilir.
Alınır.Samsung'un tadı kaçtı bence. Son zamanlardaki yazılımlarında bayağı sudan çıkmış balığa döndüler.
S25 FE almayı düşünüyorum, alınır mı?
İyi performans, stabil yazılım, ekran sürem yüksek, batarya ama bu cihazda o kötü.
- Makaleler
- 23
Butce ne kadar? Orayi atlamissin.İyi performans, stabil yazılım, ekran sürem yüksek, batarya ama bu cihazda o kötü.
Normalde başka bir konuda yazmıştım bu mesajı ama moderatörler konu açmışlar. 
Yapabilirsem 35 vs. ama yapabilirsem çalışıp. A56 kullanıyorum ama vasat yazılımda.
Yapabilirsem 35 vs. ama yapabilirsem çalışıp. A56 kullanıyorum ama vasat yazılımda.