Samsung Galaxy S25 FE mi, S26 Plus mı alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PC Uzmanı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 495
@PC Uzmanı, yurt disi degilmis o zaman.

Bir de bahsettiginiz Redmi degil degil mi, xiao mi?

Evet bildiğimiz Xiaomi.

A serisini pek istemiyorum hocam s serisinden şaşmak istemiyorum ama işte S25 FEnin de 8 GB RAM'i ve işlemcisi düşündürüyor ya

A serisini pek istemiyorum hocam s serisinden şaşmak istemiyorum ama işte S25 FEnin de 8 GB RAM'i ve işlemcisi düşündürüyor ya

S25 FE sizi özellikle batarya cephesinde üzebilir. Ancak adamakıllı bir S modeli istiyorsanız el mahkum daha yüksek modellere yönelmek durumundasınız.

Dosya Ekleri

• gsmarena_401.webp
    715,2 KB · Görüntüleme: 10
@PC Uzmanı, ayni cihaz degil ama ayni islemciyi kullanıyorum hocam. Batarya noktasinda endiselenmeniz normal, gercekten cok kotu ama onun disinda bir sorun yasamiyorum sahsen.

S25 FE batarya kaç saat götürür acaba 1 günü çıkartır mı Full bakmıyorum zaten en fazla günde 3-4 saat elimde.

@PC Uzmanı, kullananlar daha net cevap verirler ama tahmini 4-5 saat civari alirsiniz, tas catlasin 6 saatleri gorur. Ben S24 ile yaklasik 4-5 saat aliyorum ve GSMArena'nin incelemesine gore bataryalari yakin.

@PC Uzmanı, kullananlar daha net cevap verirler ama tahmini 4-5 saat civari alirsiniz, tas catlasin 6 saatleri gorur. Ben S24 ile yaklasik 4-5 saat aliyorum ve GSMArena'nin incelemesine gore bataryalari yakin.
Gerçekten baya azmış hocam ya

Bu videoda nasıl 10 saat batarya sunmuş anlamadım.

@PC Uzmanı, dinamik yuk dedigimiz bir kavram vardir hocam. Bu batarya testlerinde telefonda surekli stabil isler yapilir. Bizim cihazlardaki gibi 100 farkli servis arka planda calismiyor, baglanti stabil ve farkli yukler pek gorulmez. Ama gercek kullanimda dinamik yuk vardir. Telefonda binbir farkli islem yaparsiniz. Ekrana dokunmaniz ve kaydirma yapmaniz bile islemcinin anlik uyarilmasina yol acar. Burada stabil bir dongu soz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…