Samsung Galaxy S25+ fiyatı neden bu kadar arttı?

Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
50-55 bin lira bandında olan telefon şu an neredeyse 70 bin lira bandına çıkmış durumda, tesadüfen gördüm. Böyle bir şey nasıl olabiliyor? Hangi akla hizmet bunu kim yapıyor ve tekrar düşecek mi?

S26 çıktığında arada fiyat farkı olsun diye, bence Samsung bu sene de fiyatları Apple kadar yükseltmeyecek.

Black Friday geliyor diye yükseldi. 1 hafta oldu olmadı Mediamarkt 50 bine satıyordu 65 bine yükseldi. İndirim zamanı gelince bunların fiyatları 50-60 bine indirilir indirim diye milleti yerler.

Black Friday geliyor diye yükseldi. 1 hafta oldu olmadı Mediamarkt 50 bine satıyordu 65 bine yükseldi. İndirim zamanı gelince bunların fiyatları 50-60 bine indirilir indirim diye milleti yerler.

Ben de öyle düşündüm, bahar gibi S26 serisi de çıkar zaten, ocak zammıyla birlikte S26 da çıkınca S25+ 60 bini geçmez diye düşünüyorum.

Kasım indirimi diye normal fiyattan satmak için. Alacağım ürünlerin tamamının fiyatı uçtu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…