Exanose 1

Üyecik
S25 ve F8 Pro arasında kaldım. 2 bin TL farkla S25'i alabiliyorum. Kamera benim için çok önemli değil aynı şekilde boyutu da benim için pek önemli değil, benim için en önemli şey telefonun birkaç sene sonra bile yağ gibi akması sizce hangisi?

Son düzenleme:
S25 ve F8 Pro arasında kaldım. 2 bin TL farkla S25'i alabiliyorum. Kamera benim için çok önemli değil aynı şekilde boyutu da benim için pek önemli değil, benim için en önemli şey telefonun birkaç sene sonra bile yağ gibi akması sizce hangisi?
Oyun oynar mısınız? Beklentiniz nedir, biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?

Pek oyun oynamam beklentim 2-3 yıl sonra bile cihazın günlük kullanımda yağ gibi akması aynı şekilde oyunlarda da yağ gibi akması.
2 yıldır S23, 1 yıldır da Nothing Phone (1) kullanıyorum. İki cihazda yağ gibi akıyor. Fakat Nothing'de bloatware olmadığından dolayı sıfır kasma var. S23 reboot edilince kasıyor hafif. Nothing cihazlara da bakabilirsin o yüzden. Bütçenin tamamını kullanmak zorunda değilsin.

Bu kodla 19.999 TL'ye düşüyor Evofone sitesinde. 'SUPERFIRSAT'

Ama hocam nothing Phone 3 bu iki cihaz arasında teknik özellikler bakımından en kötüsü gibi gözüküyor neden böyle düşündüğünüzü merak ettim açıkçası.
Beklentiniz günlük kullanım, herhangi bir oyun oynamıyorsunuz ve kamera bakımından güzel bir cihaz. Nothing OS herhangi bir reklam, gereksiz uygulama içermemekte. Bu da onu 2-3 yıl içinde donma gibi olayların daha az görülmesini sağlıyor. Samsung'un bazı yazılımları cihazı yorabiliyor, S25 güçlü bir cihaz olduğu için sorun yaratmaz ancak yine de 2. sıraya koyardım, ilerde gelicek güncellemeler ağır gelebilir, batarya konusunda üzebilir. Batarya önemli değilse S25 tercih edilmesi daha doğru olur. Xiaomi Poco F8 Pro'yu elerdim, sizin kullanımınıza uygun değil. Bu cihaz oyun için tasarlandı, günlük kullanım için değil.