PC Uzmanı
Başarılı
Bu şekilde hocam.Altta "Ayrıntıları gör" butonu var, ona basıp çıkan sayfanın görselini iletebilirsen kaç saat ekran süresi aldığını anlarız.
Bu şekilde hocam.Altta "Ayrıntıları gör" butonu var, ona basıp çıkan sayfanın görselini iletebilirsen kaç saat ekran süresi aldığını anlarız.
QHD+ çözünürlükte kullanıyorum demiştin hocam, eğer senin için hayati bir öneme sahip değilse çözünürlüğü FHD+'a düşür derim.
Şu tabloyla pil seviyesi %20'ye düştüğünde teorik olarak 7 saat civarı ekran süresi alabiliyor olman lazım. Tabii o çözünürlük de pile etki eden başat faktörlerden.
@PC Uzmanı, hala cok iyi, %50 ile 6 saat almissiniz. Ben %100 ile 5 saat alamiyorum.![]()
Çok iyiymiş hocam %110 pil nasıl oldu ki
@PC Uzmanı, siz niye benim mesajlarima benden daha cok hakimsiniz?
Aslinda teoride hala her piksel calisiyor. QHD+ cozunurluge almaniz panelde ekstra bir piksel olusturmuyor veya FHD+ belli pikselleri kapatmiyor. Sadece ekrana gelen goruntu ddıc ve GPU ortakligiyla farkli islenmelere tabii tutuluyor. Gunluk kullanimda etkisi en fazla %1-3, cozunurluk ayari olan oyunlarda durum degisebiliyor. Gunluk hayatta GPU veya ddıc icin QHD+ çocuk oyuncagi.
Eskiden de boyleydi:
Minimal farklar adina zaten 10 saat uzeri ekran suresi veren bir cihazda cozunurlugu kirmazdim. Siz o telefonu amiral deneyim icin aldiniz sonucta.
@PC Uzmanı, sizin cihaz aslinda. Ekran suresi cihazin %100 batarya tuketiminde acik kaldigi sureyle belli olur. Sizin cihaziniz da yaklasik %50 kullanimda 6 saati geride birakmis. Bu da %100 kullanimda 12 saat demek. O sebepten demistim.