Samsung Galaxy S25 Ultra vs Samsung Galaxy S26 Plus

Bütçe
80.000 TL

Asyneum

Başarılı
Yer
İstanbul
Tekrardan merhaba,

Yakın zamanda yeni bir telefona geçiş yapmak için sizlerin önerilerini aldım. Şu anda aşağıdaki iki model arasında kaldım. İki telefon da isteklerimi fazlasıyla karşılıyor. Benim için şu aşamada önemli olan, uzun yıllar güncelleme alabilmesi ve kasma, donma olmadan beni götürebilmesi. İki telefon da güçlü olduğu için güncelleme konusu tabii ki daha önemli.

Samsung Galaxy S25 Ultra mı tercih etmeliyim, yoksa S26 Plus mı?

Alınca pişman olup "Keşke diğerini alsaydım" demek istemiyorum. Bu nedenle tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

Sevgiler,

Daha verimli çipe sahip olmasından S26+
Daha iyi kameraya sahip olmasından S25 Ultra.
Derdim. Bana kalsa kamera çok iyi olmak zorunda değilse S26+ al. En azından gelecekte yeni gelecek yazılım özelliklerini alma ihtimalin daha yüksek olur.

S25 Ultra'nin kamera paketi daha ustun, S26+ ise islemcide daha ustun. Ozellikle GPU'da. Ikisinde de M13 panel var ve ekran ozellikleri asiri farkli degil. Bataryalari da yakin sayilir. Yani kamera mi, islemci mi secmeniz lazim.

GPU sebebiyle S26 Plus öneririm, iki cihazın da panel kalitesi ve batarya ömrü aynı sayılır.
Kamera paketi, kalem, nispeten dâhâ büyük ekran için S25 Ultra düşünülebilir.

Bütçenizi çok aşar mı bilmiyorum ama 80.000 üstüne 6.000 TL daha ekleyip S26 Ultra almak daha mantıklı olmaz mı? Eğer hafıza konusunda 256GB sizi üzmeyecekse.

Exynos'a para yatırmanın anlamı yok bütçe bu rakamlardaysa. S25 Ultra ve S26 Ultra'dan birini seçin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…