Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
S25 Plus alacağım fakat şubatı bulacak, hatta S26 serisi çıkınca daha iyi olur ama S25 Plus’ın ciddi bir stok sorunu var; sadece birkaç stok kalmış ve hepsi sevmediğim renkler. Gümüşte 1-2 stok kalmış Hepsiburada’da falan. Ben alana kadar stoklar komple biter ama S26 lansman sonrası satışa çıkınca S25 Plus’ı hiç bulamayacak mıyım? Bu konuda fikriniz var mı? S26 Plus almak istemiyorum çünkü Exynos ile geliyor. 2600 olsa da güvenmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani stoklar yenilenir yılbaşından sonra diyebilir miyiz?
Samsung çip sıkıntılarından dolayı S25 Plus üretimini bugün durdursa bile 6 ay sonrasına kadar her türlü bulabilirsin bence cihazı. Snapdragon tercihin de gayet yerinde, ben de hanıma aldım birkaç ay önce S26'nın Exynos ile geleceğini duyunca. Çok güzel cihaz, S serileri arasında en ideali.

Bugün Samsung dahil birçok mağaza gezdim, S25 Plus ve S25 Ultra'yı inceledim. S25 Plus konusunda bir daha üretilmeyeceğini stoklara gelmeyeceğini söylüyor herkes ama düz S25 ve S25 Ultra daha bitmez gelir diyorlar bu yüzden ben alana kadar kalan S25 Plus'lar tükenecek gibi duruyor o yüzden S25 ultraya kaymaya başladım. S26 Plus yüksek ihtimal Exynos ile gelecek çünkü tercih etmeyeceğim, S25 Ultra tahminim Mart'tan sonra 70-75 bin bandında rahat bulunur gibime geliyor.