Detaylar
Kim cevapladı?UNS 6
Gelişen
Safir lensi çizemezsin, kılıf var ise çok gereksiz olur.
Dostum konudan bağımsız ama almayı düşündüğüm bir model, sende bıraktığı hisler nedir? S24 FE kullanıyorum 26 bin lira iken faizsiz 3 taksite almıştım, kötü değil ama yıllardır bir Ultra sahibi olayım dedim ama hep fiyattan çekindim.
Android'in zirvesi diyebilir miyiz?
Esenlikler,
Samsung Galaxy S26 Ultra cihazım için kaliteli bir lens koruyucu istiyorum. Görüntü kaybından ödün vermek istemiyorum. Kaliteli lens koruma önerebilir misiniz?
Dostum konudan bağımsız ama almayı düşündüğüm bir model, sende bıraktığı hisler nedir? S24 FE kullanıyorum 26 bin lira iken faizsiz 3 taksite almıştım, kötü değil ama yıllardır bir Ultra sahibi olayım dedim ama hep fiyattan çekindim.
Android'in zirvesi diyebilir miyiz?
Son düzenleme:
3507Enes 108
Bilgin
- Makaleler
- 1
Hocam safir lens olduğuna emin misiniz?Safir lensi çizemezsin, kılıf var ise çok gereksiz olur.
UNS 6
Gelişen
Bilgi vermiyorlar ama çok sağlam bir şey olduğu belli. Büyük ihtimalle corning vardır.
Dosya Ekleri
Gece 104
Bilgin
Premium bir ürün arayışındaysanız bu konuda Benks'ten ötesi yok.
benks.com.tr
Daha uygun ama yine de kaliteden ödün vermeyen bir alternatif için de Spigen tavsiye edebilirim.
Galaxy S26 Ultra uyumlu Benks AR Glass Warrior Cam Kamera Lens Koruyuc
Galaxy S26 Ultra Benks AR Glass Warrior Cam Kamera Lens Koruyucu Üstün AR Kaplama Teknolojisi Benks AR Glass Warrior, geliştirilmiş AR yansıma önleyici teknolojisi ile kamera lenslerinizin her açıdan net ve kristal berraklığında görüntüler yakalamasını sağlar. Yüksek kalite kaplama, yansıma...
Daha uygun ama yine de kaliteden ödün vermeyen bir alternatif için de Spigen tavsiye edebilirim.
Hocam, eğer aceleniz yok ise Spigen tavsiye ederim. Neredeyse her ürünümde kullanıyorum bu markanın lens koruyucularını, görüntü kalitesi ve sağlamlığı çok iyidir.
www.spigen.com.tr
Spigen Samsung Galaxy S26 Ultra ile Uyumlu Kamera Lens Camı Koruyucu Kolay Kurulum GLAS.tR EZ Fit Optik Pro (2 Adet) Black - AGL11071 - Spigen
Spigen Samsung Galaxy S26 Ultra ile Uyumlu Kamera Lens Camı Koruyucu Kolay Kurulum GLAS.tR EZ Fit Optik Pro (2 Adet) Black - AGL11071 ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!
Hocam Spigen belli olmuyor, Amazon ve Hepsiburada'yı takip etmeniz lazım. Benks'te şeffaf hariç var gözüküyor bakınca şimdi.
3507Enes 108
Bilgin
- Makaleler
- 1
Sağ olun hocam. Cihaz gök mavisi, ondan dolayı şeffaf daha yakışır diye düşünüyorum.Hocam Spigen belli olmuyor, Amazon ve Hepsiburada'yı takip etmeniz lazım. Benks'te şeffaf hariç var gözüküyor bakınca şimdi.
Gece 104
Bilgin
Bunun cevabını mail attığınızda bile öğrenemiyorsunuz. Geçmiş Ultra serileri çok daha nadiren stoklanıyor ama S26 biraz daha avantajlı olmalı bu konuda. S24 Ultra cihazım için bir yıla yakın bekledim mesela, geçen ay geldi ve tükendi.
Yeni konular
-
-
-
-
Kupon Kedi & köpek mama ve kumlarında 300 TL'ye 100 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
-
-