Cihazın güç tuşuna basılı tutarken içe göçtü ince metal pena çıkardım, fakat iş işten geçmişti. Kendim tamir edebilir miyim yoksa uğraşmadan telefoncuya falan mı vereyim?

Bence o cihazı tamir ettirmeye değmez hocam, tam olarak sorun ne hocam? Tuş mu kırıldı? Flex'i mi koptu? Ne oldu?

Cihazın güç tuşuna basılı tutarken içe göçtü ince metal pena çıkardım, fakat iş işten geçmişti. Kendim tamir edebilir miyim yoksa uğraşmadan telefoncuya falan mı vereyim?

S4-S3 serilerinde çokça rastlanılan bir problem S4 mini de de oluyor kendimden biliyorum bastırınca algılamıyor mu benimkinde algılıyor.

Bence o cihazı tamir ettirmeye değmez hocam, tam olarak sorun ne hocam? Tuş mu kırıldı? Flex'i mi koptu? Ne oldu?

Tahminimce tuş komple içeri göçmüş hocam.

Kasa sökülüp tuş yeniden oturtulursa sorun çözülebilir hocam.

Kesinlikle lakin S3 ve S4 özellikle mini de açabilmek için bayağı bir tornavida lazım kasadan anakarta erişmek görüldüğü kadar kolay değil lakin düşününce o kadar eski bir telefon için telefoncuların da destek vereceğini sanmıyorum kendiniz yapmanız gerekecek alet takımınız bulunuyor mu?

Kesinlikle lakin S3 ve S4 özellikle mini de açabilmek için bayağı bir tornavida lazım kasadan anakarta erişmek görüldüğü kadar kolay değil lakin düşününce o kadar eski bir telefon için telefoncuların da destek vereceğini sanmıyorum kendiniz yapmanız gerekecek alet takımınız bulunuyor mu?

Eski S4 mini cihazımın vidalarını tornavida seti ile bile çok zor sökmüştüm, hatta evde hala yatıyor kendileri :D telefoncular baksa bile yüksek bir fiyat çıkarır diye tahmin ediyorum.

Tuş içe göçtü. Komple kırılmış WD40 ile temizledim vb. düştü. Geri taktım şimdilik ama tuş kırık.

Benim de elimde 1 hafta önce sattığım S3 mini vardı. Güç tuşu takılı kaldığı için şarja taktığım ana sürekli resetliyordu kendini. Tuşu parçalayıp söktüm. Açmak istediğimde ses kısma ve orta tuşa basılı tutup Odin uyarı ekranından restart diyorum. O şekilde kullanabilirsiniz.

Eski S4 mini cihazımın vidalarını tornavida seti ile bile çok zor sökmüştüm, hatta evde hala yatıyor kendileri :D telefoncular baksa bile yüksek bir fiyat çıkarır diye tahmin ediyorum.

Ne tesadüf hocam bende de S4 mini var ve bende açmaya çalışıp açamadım buzzer değişecekti hoparlör patlaktı sonra da karışmadım şu an da Wi-Fi range extender olarak kullanılıyor kendileri :D