KS KS Josh Uzman Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 254 Çözümler 1 Beğeniler 83 26 Aralık 2025 #11 SpeedBeast34 dedi: Sadece dream2LTE olanı indirmen yeterli. Diğerleri S8 ve Note 8 için. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim.ancak herhangi bir tar uzantılı dosya yok.AP kısmına girince indirdiğim dosyadan bir şey seçemiyorum
SpeedBeast34 dedi: Sadece dream2LTE olanı indirmen yeterli. Diğerleri S8 ve Note 8 için. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim.ancak herhangi bir tar uzantılı dosya yok.AP kısmına girince indirdiğim dosyadan bir şey seçemiyorum
SpeedBeast34 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 26 Aralık 2025 #12 Josh dedi: Eki Görüntüle 213338 Hocam indirdim.ancak herhangi bir tar uzantılı dosya yok.AP kısmına girince indirdiğim dosyadan bir şey seçemiyorum. Genişletmek için tıkla... O dosya .tar değilse Odin kullanamazsın. TWRP'ye girip ZIP dosyasını ınstall ile yükle.
Josh dedi: Eki Görüntüle 213338 Hocam indirdim.ancak herhangi bir tar uzantılı dosya yok.AP kısmına girince indirdiğim dosyadan bir şey seçemiyorum. Genişletmek için tıkla... O dosya .tar değilse Odin kullanamazsın. TWRP'ye girip ZIP dosyasını ınstall ile yükle.