berktug1923

Başarılı
Değerli forum sakinleri, merhaba.

Bugün Dolap üzerinden; 76 günlük, pil döngüsü 44 ve pil sağlığı %100 seviyesinde olan bir Samsung Galaxy Tab S10 Lite satın aldım. Cihazı peşin fiyatına 3 taksit imkanıyla 8.900 TL'ye mal ettim. Sizce bu fiyat bu cihaz için ideal mi?

YKS öğrencisiyim; tableti PDF test kitaplarımı çözmek ve dershanede not almak için kullanacağım. Şu an kullandığım Huawei MatePad T10s modelinden bu cihaza geçiş yapıyorum. Mevcut tabletimde hem Google servislerinin olmaması hem de orijinal kalem desteği bulunmadığı için "avuç içi reddetme" (palm rejection) özelliği maalesef yoktu; ayrıca ekranı da kırıktı. Sizce bu geçiş mantıklı bir tercih mi?

Değerli görüşlerinizi bekliyorum. Keyifli forumlar dilerim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse sifir Tab A11+ fiyatina, hem de taksitle, temiz bir Tab S10 Lite almissiniz, ustune MatePad T10s'ten gecmissiniz. Daha ne olsun?

Gayet guzel fiyata almissiniz, hayirli olsun.

Değerli forum sakinleri, merhaba.

Bugün dolap üzerinden; 76 günlük, pil döngüsü 44 ve pil sağlığı %100 seviyesinde olan bir Samsung Galaxy Tab S10 Lite satın aldım. Cihazı peşin fiyatına 3 taksit imkanıyla 8.900 TL'ye mal ettim. Sizce bu fiyat bu cihaz için ideal mi?

YKS öğrencisiyim; tableti PDF test kitaplarımı çözmek ve dershanede not almak için kullanacağım. Şu an kullandığım Huawei MatePad T10s modelinden bu cihaza geçiş yapıyorum. Mevcut tabletimde hem Google servislerinin olmaması hem de orijinal kalem desteği bulunmadığı için "avuç içi reddetme" (palm rejection) özelliği maalesef yoktu; ayrıca ekranı da kırıktı. Sizce bu geçiş mantıklı bir tercih mi?

Değerli görüşlerinizi bekliyorum. Keyifli forumlar dilerim!

Sifir fiyati cok pahali ama siz cok uyguna almissiniz. Oyun oynatmaz ekrani tatmin etmez ama diger her şeyi ozellikle S Pen destegi muazzam.

Sifir fiyati cok pahali ama siz cok uyguna almissiniz. Oyun oynatmaz ekrani tatmin etmez ama diger her şeyi ozellikle S Pen destegi muazzam.

Ama bu fiyat için iyidir değil mi kafam çok karıştı çünkü daha kargoda hani kötü ise iade edeyim hiç almayayım kargoyu die ekran konusunda bir şey olacağını sanmıyorum şu an kırık ekranlı bir Huawei MatePad T10s kullanıyorum yani.

Ama bu fiyat için iyidir değil mi kafam çok karıştı çünkü daha kargoda hani kötü ise iade edeyim hiç almayayım kargoyu die ekran konusunda bir şey olacağını sanmıyorum şu an kırık ekranlı bir Huawei MatePad T10s kullanıyorum yani.

Aşırı güzel fiyat hocam. Eğer amacınız film izlemek, oyun oynamak veya sosyal medyada kullanmak olsaydı üzebilirdi ama bu S Pen mükemmel bir şey. 10.000 civarı olsaydı bile uygun almış olurdun ama çok daha uyguna bulmuşsunuz. 1 hafta önce 9000'e Huawei MatePad 11.5 aldım eğer aynı fiyat olsaydı muhtemelen S10 Lite alırdım.

Aşırı güzel fiyat hocam. Eğer amacınız film izlemek, oyun oynamak veya sosyal medyada kullanmak olsaydı üzebilirdi ama bu S Pen mükemmel bir şey. 10.000 civarı olsaydı bile uygun almış olurdun ama çok daha uyguna bulmuşsunuz. 1 hafta önce 9000'e Huawei MatePad 11.5 aldım eğer aynı fiyat olsaydı muhtemelen S10 Lite alırdım.

Huawei'deki Google Play olayı gerçekten canımı sıkıyordu zaten gbox evet alternatif ama orijinali kadar iyi çalışmıyor mallesef dediğim gibi oyun amacım yok ders videolarımı izleyeceğim dershanede PDF'lerimi açıp not alacağım evde test çözeceğim o kadar yani.