Aynı bütçede Watch FE daha yeni ve 4'e kıyasla daha fazla özellik ve safir cam içeriyor aynı parada olmasına rağmen. Ben bir tercih yapacak olsam Watch FE alırdım.

Bütçenizi ciddi zorlamayacaksa Watch 6 almanızı tavsiye ederim.
Maalesef, birak 6'yi 5 bile cok pahali.
Aynı bütçede Watch FE daha yeni ve 4'e kıyasla daha fazla özellik ve safir cam içeriyor aynı parada olmasına rağmen. Ben bir tercih yapacak olsam Watch FE alırdım.
Fiziksel magazalardan alacagim icin bulabilir miyim bilmem. Bulursam FE tercih edecegim, tesekkurler.
Size göre yeterli duruyor olabilir ama maalesef ki şarj çok ama çok kısıtlı. Muhtemelen 10-15 saat falan dayanır. 1 günü çıkartamaz diyeyim size..
Surekli nabiz olcuyor ise nabiz olcmeyi kapatirim, pil tasarrufunda kullanirim (varsa) vs. sizce ne kadar gider?

Surekli nabiz olcuyor ise nabiz olcmeyi kapatirim, pil tasarrufunda kullanirim (varsa) vs. sizce ne kadar gider?
O kadar yapmanız bile tasarruf olmuyor. Maksimum taş çatlasa 15-20 saat kurtarır. Watch 6 Classic 47mm kullanıyordum, onda bile normal kullanım 2.5 gün üstelik sürekli nabız ölçme pil tasarrufunda kullansanız bile aynısı.

O kadar yapmanız bile tasarruf olmuyor. Maksimum taş çatlasa 15-20 saat kurtarır. Watch 6 Classic 47mm kullanıyordum, onda bile normal kullanım 2.5 gün üstelik sürekli nabız ölçme pil tasarrufunda kullansanız bile aynısı.
1 gun gitsin yeter bana. Ne yaparsam yapayim kurtarmaz mi?

1 gun derken 24 saatten mi bahsediyoruz bu arada?
Evet.

Hiç kullanmayıp bir ara köşeye atmıştım maksimum 2.5-3 gün civarında dayanmıştı. Yani o bile serinin en son serisi ve batarya olarak güçlendirilmiş hali siz düşünün. İyiliğiniz için diyorum yani, tecrübe olarak. Ağır kullanımda maksimum 1 gün alabilmiştim, apk uygulama vs.