Yer
Sinop

Konu Başlıkları Gizle

1. 1 Sonuç
2013'te çıkmış Samsung Galaxy Win o dönemin orta halli telefonuydu 2024'te hala kullanılır mı inceleyeceğim?
Özellikleri.
  • Android 4.1.2
  • 2000 mAh batarya.
  • 1 GB RAM.
  • 8 GB depolama.
  • Ekran boyutu 4.7 inç.
  • Qualcomm Snapdragon S4 play MSN 8225Q.
  • 1.2 GHz 4 çekirdek işlemci.
  • Maksimum 64 GB SD kart desteği mevcut.
  • 3G destekliyor.
  • 5 MP kameraya sahip.
  • 480 MP video çekim yapabiliyor.
  • Ön kamera 0.3 MP.
Kamera testi:

002.webp

004.webp

Uygulama testi:
Söylemek gerekirse Instagram Lite ve Facebook Lite'da video bile oynatamıyor bu telefon, Minecraft 0.14.0 vb. oyunlar oynanabilir.
Sadece arama yapmak, SMS göndermek için uygun.
Discord rahatlıkla çalışıyor cihazda.

Screenshot_2024-03-31-22-10-57.webp

Sonuç​

Bu cihazı günlük olarak kullanıyorum arama yapmak, arama almak için kullanıyorum genellikle bazen sosyal medya için kullanıyorum.
Bu cihaz tercih edilmez ama köşede duruyorsa yedek telefon veya sadece temel işler için uygun.
2024'te kullanabilir temel işler için ama en azından j serisinden telefon alın günlük işlerde sıkıntı çıkarmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamerası yılına göre mükemmel. Samsung'ların kamerası hemen kalite kaybediyor diyen bir fancık vardı Apple konusunda.

Görüpte ağlanırsa şaşmayın 🙂
Araştırmanı şiddetle tavsiye ediyorum 👍🏽

Android'lerin kameraları Android yazılımı kullandığı için zamanla kalite kaybı yaşıyor, Apple'larda bu durum yok.

Araştırmadan millete sallamayın 😉

Yılına göre çok iyi kamerası var, nostalji olsun diye bazen böyle eski cihazları birkaç günlüğüne kullanıyorum çok iyi oluyor :D

Aynı zamanda Galaxy Grand Quattro olarak da geçiyor.
IMG_20240217_135945.webp

Söylemek gerekirse Instagram Lite ve Facebook Lite'da video bile oynatamıyor bu telefon, Minecraft 0.14.0 vb. oyunlar oynanabilir.
Android sürümü yetmediği için desteklemiyor yoksa normal versiyonları da açardı.

Son düzenleme:
YouTube ve Instagram Lite çalışsa hala gideri var aslında.

Instagram Lite çalışıyor ama video oynatamıyor sadece ses var.
Resimler gözüküyor ama.

Yılına göre çok iyi kamerası var, nostalji olsun diye bazen böyle eski cihazları birkaç günlüğüne kullanıyorum çok iyi oluyor :D

Aynı zamanda Galaxy Grand Quattro olarak da geçiyor.
Eki Görüntüle 31279

Android sürümü yetmediği için desteklemiyor yoksa normal versiyonları da açardı.

Normal versiyonu destekleyecek ROM yok sayılır, stabil ROM yok.
4.4 ROM'u ile belki Instagram Lite ve Facebook Lite'da video oynatma sorunu yoktur.

Note 2'de gelir mi? Tablet telefon diye satılıyordu o zamanlarda. Beni 11,12 yıl geriye götürürsün.

Note 2 bende yok o yüzden inceleme yapamam.