2013'te çıkmış Samsung Galaxy Win o dönemin orta halli telefonuydu 2024'te hala kullanılır mı inceleyeceğim?
Özellikleri.
Uygulama testi:
Söylemek gerekirse Instagram Lite ve Facebook Lite'da video bile oynatamıyor bu telefon, Minecraft 0.14.0 vb. oyunlar oynanabilir.
Sadece arama yapmak, SMS göndermek için uygun.
Discord rahatlıkla çalışıyor cihazda.
Bu cihazı günlük olarak kullanıyorum arama yapmak, arama almak için kullanıyorum genellikle bazen sosyal medya için kullanıyorum.
Bu cihaz tercih edilmez ama köşede duruyorsa yedek telefon veya sadece temel işler için uygun.
2024'te kullanabilir temel işler için ama en azından j serisinden telefon alın günlük işlerde sıkıntı çıkarmaz.
Özellikleri.
- Android 4.1.2
- 2000 mAh batarya.
- 1 GB RAM.
- 8 GB depolama.
- Ekran boyutu 4.7 inç.
- Qualcomm Snapdragon S4 play MSN 8225Q.
- 1.2 GHz 4 çekirdek işlemci.
- Maksimum 64 GB SD kart desteği mevcut.
- 3G destekliyor.
- 5 MP kameraya sahip.
- 480 MP video çekim yapabiliyor.
- Ön kamera 0.3 MP.
Uygulama testi:
Söylemek gerekirse Instagram Lite ve Facebook Lite'da video bile oynatamıyor bu telefon, Minecraft 0.14.0 vb. oyunlar oynanabilir.
Sadece arama yapmak, SMS göndermek için uygun.
Discord rahatlıkla çalışıyor cihazda.
Sonuç
Bu cihazı günlük olarak kullanıyorum arama yapmak, arama almak için kullanıyorum genellikle bazen sosyal medya için kullanıyorum.
Bu cihaz tercih edilmez ama köşede duruyorsa yedek telefon veya sadece temel işler için uygun.
2024'te kullanabilir temel işler için ama en azından j serisinden telefon alın günlük işlerde sıkıntı çıkarmaz.
Son düzenleyen: Moderatör: