Samsung Galaxy Z Flip 6 vs Z Flip 7

Mustaine.waw

Üyecik
Telefon alacağım ve bu ikisi arasında kaldım...

Z Flip 6 Snapdragon içerirken, bir yanda Z Flip 7'nin daha güncel ama Exynos olan işlemcisi beni feci bir çelişkiye düşürmekte.

Aynı zamanda Z Flip 6, sevdiğim "yuvarlatılmış kenar" tasarıma sahip ve ekranı daha doygun, küçük fakat (küçük telefon seviyorum ve bu yüzden Flip alıyorum zaten) Z Flip 7'nin arka ekranı full ve 120 Hz; bu da aklımı çeliyor...

[Kriterlerim gereği (küçük, kompakt, inovatif, yeni, güçlü) bana sadece katlanır cihazlar uyduğundan dolayı lütfen katlanmayan cihazlar önermeyiniz, iyi forumlar.]

7FE kullanan biri olarak evet düz Flip 7 çok iyi fakat 6 ve 7FE daha kompakt. Bu arada Flip 7FE varken Flip 6 pek mantıklı değil güncelleme desteğinden dolayı. Aynı cihazlar işlemci dışında zaten. Sormak istediginiz herseye cevap verebilirim.

Hocam 8gen3 varken 2400'e bakmam da pil nasıl gidiyor ortalama sizde.

En sagliklisi flip cihazlarin ekran suresi karsilastirmasini izlemek. Aşırı bir fark yoktu diye hatirliyorum. Flip 7 daha onde digerlerinden farkli olarak.

Peki ekranın ortasında kat izi belli mi ve ekranı tatmin ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…