Mustaine.waw

Üyecik
Telefon alacağım ve bu ikisi arasında kaldım...

Z Flip 6 Snapdragon içerirken, bir yanda Z Flip 7'nin daha güncel ama Exynos olan işlemcisi beni feci bir çelişkiye düşürmekte.

Aynı zamanda Z Flip 6, sevdiğim "yuvarlatılmış kenar" tasarıma sahip ve ekranı daha doygun, küçük fakat (küçük telefon seviyorum ve bu yüzden Flip alıyorum zaten) Z Flip 7'nin arka ekranı full ve 120 Hz; bu da aklımı çeliyor...

[Kriterlerim gereği (küçük, kompakt, inovatif, yeni, güçlü) bana sadece katlanır cihazlar uyduğundan dolayı lütfen katlanmayan cihazlar önermeyiniz, iyi forumlar.]

Telefon alacağım ve bu ikisi arasında kaldım...

Z Flip 6 Snapdragon içerirken, bir yanda Z Flip 7'nin daha güncel ama Exynos olan işlemcisi beni feci bir çelişkiye düşürmekte.

Aynı zamanda Z Flip 6, sevdiğim "yuvarlatılmış kenar" tasarıma sahip ve ekranı daha doygun, küçük fakat (küçük telefon seviyorum ve bu yüzden Flip alıyorum zaten) Z Flip 7'nin arka ekranı full ve 120 Hz; bu da aklımı çeliyor...

[Kriterlerim gereği (küçük, kompakt, inovatif, yeni, güçlü) bana sadece katlanır cihazlar uyduğundan dolayı lütfen katlanmayan cihazlar önermeyiniz, iyi forumlar.]
7FE kullanan biri olarak evet düz Flip 7 çok iyi fakat 6 ve 7FE daha kompakt. Bu arada Flip 7FE varken Flip 6 pek mantıklı değil güncelleme desteğinden dolayı. Aynı cihazlar işlemci dışında zaten. Sormak istediginiz herseye cevap verebilirim.

7FE kullanan biri olarak evet düz flip 7 çok iyi fakat 6 ve 7FE daha kompakt. Bu arada flip 7FE varken flip 6 pek mantıklı değil güncelleme desteğinden dolayı. Aynı cihazlar işlemci dışında zaten. Sormak istediginiz her şeye cevap verebilirim.

Hocam 8gen3 varken 2400'e bakmam da pil nasıl gidiyor ortalama sizde.