Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Samsung J610F telefonuma odin ile TWRP ve OrangeFox kurmayı denedim, her seferinde "Pass" yazıp geçiyor ancak recovery açtığım zaman telefonun kendi recovery menüsü geliyor, çözümü nedir?

Çözüm
Hocam aynı cihazda aynı sorunu yaşamıştım. Odin'de otomatik yeniden başlatmayı kapatın siz kendiniz yeniden başlatın hatırlıyorsam bundan kaynaklıydı

Kapattığınız an recovery moda geçilen tuşlara basın ama. İlk açılışta oluyordu herhalde.
TWRP de iken bilgisayar telefonun hafızasına erişemiyor bu yüzden sisteme girip internetten yükleyecektim, zaten Custom ROM yüklemek için TWRP atıyorum.
Mount yapınca olmuyor mu?

Kabloda data desteği yoksa yaşanabiliyor bu. Kaliteli kablolarla dene istersen bir de Samsung USB sürücüleri kur.

Anılarım depreşti tam bir baş belası o cihaz. :D

Mount yapınca olmuyor mu?

Kabloda data desteği yoksa yaşanabiliyor bu. Kaliteli kablolarla dene istersen bir de Samsung USB sürücüleri kur.

Anılarım depreşti tam bir baş belası o cihaz. :D

İçinde ROM olan SD kart taktım ancak bilin bakalım ne oldu, tabii ki de TWRP yok olmuş, hem de sıfırlamama rağmen, OrangeFox adamdır.