Yer
Samanyolu galaksisi/Güneş sistemi/Dünya
Merhaba kardeşim yeni telefon aldı ve bu telefonun şarjı çok hızlı bitiyor. Telefonu yeni açtık daha yeni şarja taktık orijinal 15W Samsung şarj adaptörü ile %100'e kadar doldurduk, ardından şarj 1 saat 10 dakika ekran süresi ile %48 batarya yemiş %52'ye düşmüştü. Sizce nedeni ne olabilir? Kardeşimden aldığımdan beri güvenlik güncelleştirmesini yapıp One UI 6.0 sürümüne yükselttim. Ekran hassasiyeti ayarından kaynaklı olabileceğini düşünüp ayarı kapattım. Sizce şarjı %0'a kadar düşürüp öyle mi denemeliyiz, yoksa şu an bu şarjla mı tekrar mı şarja takalım?

Garantiye güvenmiyoruz her ne kadar Samsung Türkiye garantili olsa da. Direk telefon değişimi yaparlarsa olur ama batarya değişimi ise daha önceki tecrübelerimden kaynaklı pek bir huzursuz oluruz.
Haklısınız sonuçta sıfır bir cihaz satın aldınız. Eğer öyle bir ihtimal olursa sıfır başka bir cihazla değiştireceğini tahmin ediyorum markanın.

Garantiye güvenmiyoruz her ne kadar Samsung Türkiye garantili olsa da. Direk telefon değişimi yaparlarsa olur ama batarya değişimi ise daha önceki tecrübelerimden kaynaklı pek bir huzursuz oluruz.
Samsung Türkiye garantisinin iyi olduğunu düşünüyorum ya, sorun olmaz.