Detaylar
Kim cevapladı?Bende type c girişine masaüstü pc bağlanırmı onu merak ediyorum.Bir ucu type c bir ucu dp şeklindeXbox Series X ile kullanmak için 4K bir monitör aranıyor. Bu monitör gözüme çarptı. Olabildiğince uygun fiyata kapatmaya çalışıyoruz. Alınır mı sizce? Kronik sorunu var mıdır?
mete01
Üstün
Hocam masaüstünü bilmiyorum ama maclere bağlanıyor.Bende type c girişine masaüstü pc bağlanırmı onu merak ediyorum.Bir ucu type c bir ucu dp şeklinde
Hocam tek kronik sorunu bulutlanma ama siyah ekran dışında hiç belli olmuyor. Kesinlikle alınır. Benim incelemem var bakabilirsiniz. Series S ile kullanıyorum çok memnunum.Xbox Series X ile kullanmak için 4K bir monitör aranıyor. Bu monitör gözüme çarptı. Olabildiğince uygun fiyata kapatmaya çalışıyoruz. Alınır mı sizce? Kronik sorunu var mıdır? @2254
redheaven1
Uzman
10k'ya alınır mı bilmiyorum ama eğitim indirim ile 7.559 TL'ye alınabilir bence.
www.samsung.com
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.