8.1 kasmıyorsa neden 8.1 kulanmıyorsun?
Detaylar
Kim cevapladı?DefenderNinja
Yetkin
Win 8.1 sevmiyorum. Bir de linkleri kaldırmış bulamadım.
10 önerecektim ama sürücü göremedim AMD sitesinde 7 ve 8.1 var sadece. Bu arada SSD var mı laptopta?Win 8.1 sevmiyorum. Bir de linkleri kaldırmış bulamadım.
Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam neden Linux'u denemiyorsunuz?Win 8.1 sevmiyorum. Bir de linkleri kaldırmış bulamadım.
DefenderNinja
Yetkin
10 önerecektim ama sürücü göremedim AMD sitesinde 7 ve 8.1 var sadece. Bu arada SSD var mı laptopta?
1 TB hard disk kullanıyorum.
Hiç lunix denemedim?
Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam hem çok hızlı hem güvenli hem de güncel. İsterseniz ben size kurarım. Bu arada ilk kez Linux kuracağınız için Mint'ı öneririm. Ancak size tavsiyem CachyOS kurun. Bore kernel ile beraber oyunlarda oldukça iyi bir FPS alırsınız.
CachyOS: Download
Linux Mint: Linux Mint 22 "Wilma" - Linux Mint
Ek: Hocam eğer kod yazmam ben diyorsanız Mint kurun.
Kod demeyelim ona, komut diyelim. O kadar korkunc degil ama yine de ilk defa baslayan afallar Cachy ile, Mint paklar arkadasi.Hocam hem çok hızlı hem güvenli hem de güncel. İsterseniz ben size kurarım. Bu arada ilk kez Linux kuracağınız için Mint'ı öneririm. Ancak size tavsiyem CachyOS kurun. Bore kernel ile beraber oyunlarda oldukça iyi bir FPS alırsınız.
CachyOS: Download
Linux Mint: Linux Mint 22 "Wilma" - Linux Mint
Ek: Hocam eğer kod yazmam ben diyorsanız Mint kurun.
0xraptoRwave
Üstün
Ya sisteminizi yükselteceksiniz, ya da Windows 10 LTSB gibi hafif dağıtımlara bakacaksınız. LTSB'nin de 7'den çok farkı olmaz.
DefenderNinja
Yetkin
Bugün deneyeceğim bir de AtlasOS kuracağım.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar