emretrkkl

Çalışkan
Merhaba,

Sistemim RTX 4060 Ti & R5 5600. Yeni bir monitör alma niyetindeyim; 2K almaya çok cesaret edemedim, ekran kartım 8 GB olduğu için. Çoğunlukla MMORPG, LoL, BF gibi oyunlar oynuyorum.

İki seçeneğim var şu an; ya öğrenci indirimi ile Samsung Odyssey G4 25"i 6.600 TL gibi bir fiyata almak ya da ikinci olarak arkadaşımın kullandığı MSI MAG 251RX monitörü 6.000 TL'ye almak.

Nasıl bir tercih yapmalıyım sizce?

600 daha ver, sıfır olsun. 600 TL için 2. el monitör almaya değmez. 5'e veriyorsa alabilirsin :D
İki monitör arasında belirgin derecede farklar var mıdır? Sadece bunu merak ediyorum. Renk, kontrast, parlaklık vs.

Gerçi ikisi de çok yeni modeller değiller. Bir yandan da KTC 2K alasım var ama VRAM sıkıntısı çekerim gibi geliyor.

@emretrkkl, iki monitör arasında uçurum yok, hatta yakın sayılırlar. Bu yüzden Odyssey G4 al geç. H27T22C meselesine gelirsek, görüntü kalitesi istiyorsan H27T22C daha iyi; ancak oyun odaklı bir monitör istiyorsan, görüntü kalitesi de ortalama olsa yeter diyorsan Odyssey G4 al geç.

4060 Ti 8 GB ile çok fazla sorun yaşar mıyım VRAM konusunda? Genelde LoL, Lost ARK, BF, bazen de CS oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: