Kolu kavrayarak çevirmeye çalışıyorsanız ve olmuyorsa direkt monitörü sağından ve solundan kavrayarak sağ sol yapmayı deneyin. Belki öyle olabilir sanıyorum.
Kolu kavrayarak çevirmeye çalışıyorsanız ve olmuyorsa direkt monitörü sağından ve solundan kavrayarak sağ sol yapmayı deneyin. Belki öyle olabilir sanıyorum.
Resim atar mısın? Belki ben bir şeyi yanlış anlıyorumdur vs.
Resim atar mısın? Belki ben bir şeyi yanlış anlıyorumdur vs.
Onu arkaya tak hocam tabanını. Muhtemelen ondan sağ sola tam randımanlı dönmüyor. Aşağı yukarı için olan alyan kısmınıda gevşetip monitörü düzelttikten sonra yine sıkmayı dene.
Onu arkaya tak hocam tabanını. Muhtemelen ondan sağ sola tam randımanlı dönmüyor. Aşağı yukarı için olan alyan kısmınıda gevşetip monitörü düzelttikten sonra yine sıkmayı dene.
Sen mengeneyi sökerken birisi monitörü düşmesin diye tutsa iyi olabilir. Kol gücüne güveniyorsan tek elinle kolu tutarsın tek elinle mengeneyi çevirip gevşetebilirsin muhtemelen. Tek tek çıkar tak yapmaya gerek yok.