- Makaleler
- 1
Tam tersi tilt ettim hocam sola çevirince sağa da ceviremiyorum.
Biraz zorlayacaksınız hocam mecbur. Aşağı yukarı için alyan var ama sağ sol için yok maalesef.
Tam tersi tilt ettim hocam sola çevirince sağa da ceviremiyorum.
Başka ne ile yapabilirim? Kilitli gibi bir şey yani olmuyor.Biraz zorlayacaksınız hocam mecbur. Aşağı yukarı için alyan var ama sağ sol için yok maalesef.
Hocam böyle oldu napmaliyim?Biraz zorlayacaksınız hocam mecbur. Aşağı yukarı için alyan var ama sağ sol için yok maalesef.
Başka ne ile yapabilirim? Kilitli gibi bir şey yani olmuyor.
Hocam yapabiliyorum ama aşağı doğru oluyor direkt. Ben sola koydum masanın, ondan olabilir mi?Biraz zorlayacaksınız hocam mecbur. Aşağı yukarı için alyan var ama sağ sol için yok maalesef.
Hocam tık etti ve kendini bıraktı sonra şimdi bu haldeyiz.Kolu kavrayarak çevirmeye çalışıyorsanız ve olmuyorsa direkt monitörü sağından ve solundan kavrayarak sağ sol yapmayı deneyin. Belki öyle olabilir sanıyorum.
Resim atar mısın? Belki ben bir şeyi yanlış anlıyorumdur vs.
Böyle.Kolu kavrayarak çevirmeye çalışıyorsanız ve olmuyorsa direkt monitörü sağından ve solundan kavrayarak sağ sol yapmayı deneyin. Belki öyle olabilir sanıyorum.
Resim atar mısın? Belki ben bir şeyi yanlış anlıyorumdur vs.
Neyi arkaya takacağım hocam?Onu arkaya tak hocam tabanını. Muhtemelen ondan sağ sola tam randımanlı dönmüyor. Aşağı yukarı için olan alyan kısmınıda gevşetip monitörü düzelttikten sonra yine sıkmayı dene.
Tek başıma yapabilir miyim? Başka bir şeyi Sökmen gerekiyor mu yoksa bütün parçaları tek tek çıkar-kur mu yapayım?Kolun masayı tutan mengene kısmını sol tarafa değil masanın arkasına tak.