Bütçe
6000
Makaleler
13
Yer
İstanbul
İyi sosyaller. Arkadaşımdan kapalı kutu olarak Odyssey G4 25" versiyonunu almayı düşünüyorum. Fiyatı 6 bin TL. Anlık olarak AOC G2590FX kullanıyorum 144 Hz ve TN panel olması sebebiyle değiştirmek istiyorum. Fakat aynı fiyata Lenovo R25-30F tercih etme imkanım var. İkisinin de kapalı kutu ve 6 bin TL olduğunu düşünürsek hangisi daha iyi olur?
@BerkayZ87 sen ne dersin hocam? Açıkçası düşük bütçelerde VA panel korkutmuyor değil. Sadece FPS oyunları oynuyorum ve 2K tercihim değil.

Düşük bütçede VA panel önermem ghosting ve black smering ile karşılaşman çok olası. G4 daha iyi bir tercih olur.

G4 kullanıyorum çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım ölü piksel ghosting falan. Ben de lenovo arasında kalmıştım samsung tercih ettim hiçte pişman değilim malzeme kalitesi olsun duruşu olsun her şeyiyle çok beğeniyorum taş gibi monitör.

Aktif olarak kullanıyorum. Deli gibi FPS oyuncusuyum beni çok memnun etti. Ara sıra hikayeli de giriyorum fakat hikayeli oyunlarda çok memnun etmedi.

İyi sosyaller. Arkadaşımdan kapalı kutu olarak Odyssey G4 25" versiyonunu almayı düşünüyorum. Fiyatı 6 bin TL. Anlık olarak AOC G2590FX kullanıyorum 144 Hz ve TN panel olması sebebiyle değiştirmek istiyorum. Fakat aynı fiyata Lenovo R25-30F tercih etme imkanım var. İkisinin de kapalı kutu ve 6 bin TL olduğunu düşünürsek hangisi daha iyi olur?
@BerkayZ87 sen ne dersin hocam? Açıkçası düşük bütçelerde VA panel korkutmuyor değil. Sadece FPS oyunları oynuyorum ve 2K tercihim değil.

Ben de bu monitörü kullanıyorum. İş için aldığım için 2K çözünürlüğü tercih etmiştim (gerçi siz 2K istemediğinizi belirtmiştiniz). Ancak paneli VA ve sizin de VA panellerle ilgili endişeleriniz vardı. Maalesef bu endişelerinizde haklısınız çünkü VA panellerde biraz ghosting problemi var.

Ghosting probleminden pek şikayetçi olmadım, çünkü çok sık oyun oynamıyorum ve oynadığım zamanlarda da beni rahatsız etmedi. Aynı şekilde, 3D modelleme yaparken de bir sorun yaşamadım. Şahsi görüşüm, eğer bütçeniz çok kısıtlıysa VA panel alabilirsiniz, ancak bütçenizi biraz esnetme imkanınız varsa IPS panellere yönelmeniz en sağlıklısı olur.

G4 kullanıyorum çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım ölü piksel ghosting falan. Ben de Lenovo arasında kalmıştım Samsung tercih ettim hiç de pişman değilim malzeme kalitesi olsun duruşu olsun her şeyiyle çok beğeniyorum taş gibi monitör.

Renk kalitesi nasıl hocam? Bazı kullanıcılar kötü demiş. Fakat anlık kullandığım TN panel monitörden çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Aktif olarak kullanıyorum. Deli gibi FPS oyuncusuyum beni çok memnun etti. Ara sıra hikayeli de giriyorum fakat hikayeli oyunlarda çok memnun etmedi.

Hikayeli oyun pek oynamıyorum. Hatta hemen hemen hiç oynamıyorum. Sadece FPS. Renk kalitesi nasıl?

Daha iyi özellikleri merak ettim neler olduğunu söyler misiniz?
Kendiside bilmiyor ki troll.