Kullananlar memnun. Daha iyi özelliklere sahip. Boş yorum yapmayın teşekkürler.
Bu bir şaka her halde?
Kullananlar memnun. Daha iyi özelliklere sahip. Boş yorum yapmayın teşekkürler.
G4'ün renkleri kötü, gecikmesi iyi. FPS için öneririm o yüzden.Renk kalitesi nasıl hocam? Bazı kullanıcılar kötü demiş. Fakat anlık kullandığım TN panel monitörden çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
Hikayeli oyun pek oynamıyorum. Hatta hemen hemen hiç oynamıyorum. Sadece FPS. Renk kalitesi nasıl?
Kendiside bilmiyor ki troll.
G5'in bu versiyonu kötü, IPS olanı orta seviye, kötü değil çok iyi de değil.![]()
Samsung Odyssey G5 G55C LS27CG552EUXUF 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G5 G55C LS27CG552EUXUF 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G5 G55C LS27CG552EUXUF 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.835,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben de bu monitörü kullanıyorum. İş için aldığım için 2K çözünürlüğü tercih etmiştim (gerçi siz 2K istemediğinizi belirtmiştiniz). Ancak paneli VA ve sizin de VA panellerle ilgili endişeleriniz vardı. Maalesef bu endişelerinizde haklısınız çünkü VA panellerde biraz ghosting problemi var.
Ghosting probleminden pek şikayetçi olmadım, çünkü çok sık oyun oynamıyorum ve oynadığım zamanlarda da beni rahatsız etmedi. Aynı şekilde, 3D modelleme yaparken de bir sorun yaşamadım. Şahsi görüşüm, eğer bütçeniz çok kısıtlıysa VA panel alabilirsiniz, ancak bütçenizi biraz esnetme imkanınız varsa IPS panellere yönelmeniz en sağlıklısı olur.
G4'ün renkleri kötü, gecikmesi iyi. FPS için öneririm o yüzden.
R25F-30 modeli OverDrive 3 seviyesinde kusursuza yakın performans veriyor.
G5'in bu versiyonu kötü, IPS olanı orta seviye, kötü değil çok iyi de değil.
Ancak G4 9.000 TL'yi hak etmiyor.
Teşekkür ediyorum hocam.Renk kalitesi güzel beğeniyorum ben. Mantıklı tercih yaptınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hocam nasıl memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum da tecrübeleriniz neler?
Hocam nasıl memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum da tecrübeleriniz neler?
Tamamdır hocam bende sipariş edeyim o zaman teşekkür ederim.Alalı 2 hafta oluyor FPS oyuncusuyum bayağı memnunum. Renk kalitesi falan gayet iyi.
Hocam bende G4 dusunuyorum ama kafamda soru işareti var display port sürümü eski 1.2 display port üzerinden hdr özelliği açılıyormu ?Alalı 2 hafta oluyor FPS oyuncusuyum bayağı memnunum. Renk kalitesi falan gayet iyi.