Monitör stok halde çok iyi zaten. Parlaklığı artırın kendinize göre yeterli. Bir de eco modu var, onu kapatın.Artik onemli degil boş verin. CS2 ayarlari icin monitorden yapılacak duzenlemeler hakkinda bilginiz var midir? Ben ilk defa guzel bir monitor alacağım bilgim yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
@Oyun Sever, monitor elinize ulasinca yeni konu acin, yardimci oluruz. Ayni monitorde bile farkli ayarlamalar yapiliyor, ezber ayar soylememiz dogru olmaz.
@Oyun Sever, monitor elinize ulasinca yeni konu acin, yardimci oluruz. Ayni monitorde bile farkli ayarlamalar yapiliyor, ezber ayar soylememiz dogru olmaz.
Tamamdir sizi ya da @michaelscofield i etiketlerim o zaman.
@Oyun Sever, hocam varsayılan olarak açık gelen "eco sensor" modunu kapatın, yoksa renkler bayağı soluk duruyor. Onun dışında ben kontrast yükselticiyi açtım, siyahlar daha iyi oldu. Renk ayarına dokunmadım, daha iyi bilen yardımcı olur o konuda.
Kontrast modu işe yarıyor mu hocam? Ben açtım fakat ghosting yapar diye geri kapattım.@Oyun Sever, hocam varsayılan olarak açık gelen "eco sensor" modunu kapatın, yoksa renkler bayağı soluk duruyor. Onun dışında ben kontrast yükselticiyi açtım, siyahlar daha iyi oldu. Renk ayarına dokunmadım, daha iyi bilen yardımcı olur o konuda.
@BerkayZ87 senin bilgin var mı hocam?
@Oyun Sever, hocam varsayılan olarak açık gelen "eco sensor" modunu kapatın, yoksa renkler bayağı soluk duruyor. Onun dışında ben kontrast yükselticiyi açtım, siyahlar daha iyi oldu. Renk ayarına dokunmadım, daha iyi bilen yardımcı olur o konuda.
Konu açacağım bunun hakkinda 2 hafta sonra ama gene de teşekkür ederim.
Kontrast modu işe yarıyor mu hocam? Ben açtım fakat ghosting yapar diye geri kapattım.
@BerkayZ87 senin bilgin var mı hocam?
Hiçbir mod acmasam. Renk ayari sadece CS2 icin yapacağım. Eco sensoru kapatsam bir de dusuk gecikme modu varmis o is yaparmi. AMD de anti lag is yapar mi gene bu monitorde?
- Makaleler
- 50
@michaelscofield, ghostingi temel etkileyen ayar overdrive seceneklerini kurcalamak.
Hicbisi kurcalamasam tek vsync yada freesync kapatsam.@michaelscofield, ghostingi temel etkileyen ayar overdrive seceneklerini kurcalamak.
Sence açılmalı mı hocam? Bir eksisi olur mu?@michaelscofield, ghostingi temel etkileyen ayar overdrive seceneklerini kurcalamak.
- Makaleler
- 50
Dene ve gör