AMD de işler farklı ilerliyor anladığım kadarıyla. Çünkü NVIDIA ile ben 50 FPS alıyorsam frame generation2X açınca FPS 80'lere kadar çıkıyor ve o farkı gayet hissettiriyor.

MFG 4X açtığınızda gecikme hissiyatı ne seviyede oluyor hocam. Mesela 4K da DLSS ile 60 FPS aldığınız bir oyunda MFG 4X açtığınızda gerçekten o FPS kazancını hissedebiliyor musunuz? Eğer öyle bir durum varsa ekran kartımı satıp NVIDIA'ya geçmeyi düşünebilirim :D

MFG 4X açtığınızda gecikme hissiyatı ne seviyede oluyor hocam. Mesela 4K da DLSS ile 60 FPS aldığınız bir oyunda MFG 4X açtığınızda gerçekten o FPS kazancını hissedebiliyor musunuz? Eğer öyle bir durum varsa ekran kartımı satıp NVIDIA'ya geçmeyi düşünebilirim :D

Bu oyundan oyuna değişiyor hocam. MFG oyunlara daha iyi optimize edildiyse 4X açtığımda gerçekten o gördüğüm 100-150FPS'leri hissedebiliyorum. Crimson Desert'da öyle çünkü. Ama Spider-Man 2 optimizasyonu berbat bir oyun. 4X açtığımda lag oluyor ve oynanmıyor. O yüzden 2X'de ya da 3X'de kullanıyorum.

Kısaca söylemem gerekirse 4X de lag oluyorsa 3 ya da 2 de hiç olmuyor. Yeni çıkan oyunlarda 4X'de de olmuyor.