Başarılı Kurulum Samsung RF511-S04TR | i7-2670QM | Intel HD3000 | macOS 11 Big Sur

Hocam şimdi bir sorunum daha var ya. Siz 8 yıllık hackintosh kullanıcısı olduğunuzu belirtmiştiniz. Ben Legacy patcher i açınca SIP enabled hatası alıyorum. Ne yapacağım?
SIP i kapatmanız gerekiyor. Hackintosh forumlarında veya burada aratırsanız ilgili konuları bulabilirsiniz.

Sıp i kapatmanız gerekiyor. Hackintosh forumlarında veya burada aratırsanız ilgili konuları bulabilirsiniz.

Hocam kapattım ama kendi kendine açılıyor. En sonunda bunun içinde bir driver yükledim bu sefer disabled yapmayı başardım ancak yine aynı hatayı verdi aşırı saçma şekilde.

Hocam kapattım ama kendi kendine açılıyor. En sonunda bunun içinde bir driver yükledim bu sefer disabled yapmayı başardım ancak yine aynı hatayı verdi aşırı saçma şekilde.
Açıkçası uğraşmıyorum hocam ne zamandır benim de bilgiler gitti kafamdan. Konu açarsanız yardımcı olacaktır arkadaşlar.

İfadeler: 470
Merhaba. Çok benzer bir sisteme (aynı işlemci ve aynı ekran kartı) Big Sur kurmaya çalışıyorum. Aldığınız tüm hataları aldım şu an macOS installer girmeye çalışırken kernel panic yiyorum. Sizde de böyle bir sorun oldu mu? Bir de EFI klasörünüz çıkmıyor tekrar paylaşır mısını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…